Header

Programmamaker senior

Je ontwikkelt en produceert innovatieve programma's en methodes om het Nederlandse publiek te informeren over internationale samenwerking, waar mogelijk in samenwerking met maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en wetenschap. Hiervoor volg je actuele en relevante ontwikkelingen in het maatschappelijke debat over internationale samenwerking op de voet. Je voert overleg en houdt contact met deskundigen op specifieke terreinen ten behoeve van het verkrijgen van informatie en/of medewerking aan programma's. Je signaleert kansen en mogelijkheden en neemt zelfstandig initiatief voor het uitbouwen van de producten en diensten van het cluster Kennis- en Informatieoverdracht. Je geeft leiding aan meer complexe projecten en draagt actief bij aan het opstellen en evalueren van het beleid van het cluster.

Functie-eisen

Je bent creatief, representatief, zelfstandig, flexibel en werkt graag in teamverband. Je hebt een academische -/HBO+ opleiding bij voorkeur op het gebied van communicatie en een ruime relevante werkervaring. Je hebt een gedegen kennis van (digitale) methoden en technieken op het gebied van communicatie en bent in staat anderen te adviseren op dit terrein. Je hebt affiniteit met internationale samenwerking en brede kennis en ervaring van de netwerken en doelgroepen die voor NCDO relevant zijn. Je werkt klantgericht en bent een uitstekende netwerker. Je bent een geboren organisator en hebt ruime ervaring met complexe innovatieve projecten, bij voorkeur op het snijvlak van communicatie en internationale samenwerking. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, en hebt een goede beheersing van zowel Nederlands als Engels.

Ons aanbod
NCDO biedt je een uitdagende functie in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden tot professionele ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 3.317, - en maximaal € 4.554, - per maand op basis van een 38-urige werkweek (schaal 11). NCDO biedt je in eerste instantie een jaarcontract.

Contact
Contact persoon: Marjon van der Veen
Telefoonnummer: 020-5688757
E-mailadres: sollicitatie@ncdo.nl
website: http://www.ncdo.nl
opmerkingen:

Wil je solliciteren? Mail dan z.s.m., maar uiterlijk 5 juli a.s. je motivatie met CV naar sollicitatie@ncdo.nl onder vermelding van het vacaturenummer 2011-07.

Vragen?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjon van der Veen, clustermanager Kennis- en informatieoverdracht, 020 - 568 8757 en voor meer informatie over de sollicitatieprocedure met Marcella Iedema, medewerker personeelszaken, 020-568 8747.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zijn gepland op 19 juli en de tweede op 25 juli aanstaande. Ben je op een van deze data verhinderd, vermeld dit dan in je brief.