Header

Trainer/adviseur op medior-niveau

Je ontwikkelt en realiseert producten en diensten voor organisaties die willen bijdragen aan een betere wereld. Je adviseert diverse klantgroepen over mondiaal burgerschapsactiviteiten. Je zet trainingsprojecten op en voert deze uit met als doel het verhogen van de kwaliteit en efficiëntie van deze activiteiten. Hiervoor volg je actuele en relevante ontwikkelingen over mondiaal burgerschap, internationale samenwerking en trainingsmethoden op de voet. Je draagt bij aan het uitwerken van nieuwe methodieken, producten en diensten. Je verricht gebruikersonderzoeken om de diensten te evalueren en zodoende constant te verbeteren. Je levert een bijdrage aan het opstellen en evalueren van het beleid en aan kennismanagement van het cluster.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde relevante academische - dan wel HBO-opleiding. Je hebt enige werkervaring als trainer en adviseur. Je hebt goede didactische vaardigheden en kennis van de nieuwste methoden en technieken op het gebied van (online) training en advies. Je weet hoe je relevante online én offline trainingsvormen producten en diensten kunt ontwikkelen voor diverse klantgroepen. Je hebt kennis van activiteiten gericht op mondiaal burgerschap in Nederland. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels. Je bent ondernemend en beschikt over overtuigings- en uitvoeringskracht.

Ons aanbod
NCDO biedt je een contract voor bepaalde tijd voor de periode van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. NCDO biedt je een dynamische omgeving met veel mogelijkheden tot professionele ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.. Het bruto salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal €2.463,- en maximaal €3.904,- per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Contact
Contact persoon: Ingrid Rennen
Telefoonnummer: 0348-457050
E-mailadres: info@publicspirit.nl
website: http://www.publicspirit.nl/
opmerkingen:

Search- en selectiebureau PublicSpirit ondersteunt bij de voorselectie van deze vacature. Je kunt je motivatiebrief en CV uiterlijk 5 juli a.s. via de 'direct reageren button' welke is gekoppeld aan het uitgebreide functieprofiel op de site www.publicspirit.nl of per mail via info@publicspirit.nl rechtstreeks versturen aan PublicSpirit ter attentie van I.C. Rennen met vermelding van vacaturenaam en referentienummer.

Vragen?
Voor meer informatie over de functie kun je op 29 juni en 1 juli 12.30 en 15.00 contact opnemen met Helga van Kampen, clustermanager Capaciteitsversterking,
020 - 568 8768. Neem voor meer informatie over de sollicitatieprocedure contact op met
Marcella Iedema, medewerker personeelszaken, 020-568 8747.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zijn gepland op 18 juli en de tweede op 21 juli. Ben je op een van deze data verhinderd, vermeld dit dan in je brief.