Header

Senior Onderzoeker Internationale Samenwerking

In deze functie analyseer je kennis en informatie over internationale samenwerking en mondiale ontwikkelingen. Je werkt in een team waarin alle collega's breed inzetbaar zijn, maar waarbinnen gewerkt wordt met al dan niet tijdelijke specialismen rondom actuele thema's binnen het werkterrein van NCDO. Je bent een inhoudelijk deskundige gesprekspartner voor collega's en samenwerkingspartners over deze thema's. Daarnaast ontsluit je beschikbare informatie en data voor een breed, geïnteresseerd publiek. Je draagt bij aan de inhoudelijke verdieping van het debat over internationale samenwerking, en specifiek aan een debat dat meer evidence based is
Functie-eisen

Je beschikt over een sterk analytisch vermogen. Je hebt een wetenschappelijke opleiding met aandacht voor ontwikkelingsvraagstukken, een ruime relevante werkervaring en een zeer goede pen. Je hebt aantoonbare ervaring met het analyseren en verwerken van wetenschappelijke literatuur over internationale samenwerking, blijkend uit kwalitatief hoogwaardige journalistieke of (semi-)wetenschappelijke publicaties. Je hebt een goed ontwikkelde antenne voor trends binnen het vakgebied en de relevantie daarvan voor het politieke en publieke debat. Je weet je weg te vinden in internationale onderzoeksdata en literatuur en beschikt over een relevant netwerk.

Ons aanbod
NCDO biedt je een uitdagende functie in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden tot professionele ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 3.317, - en maximaal € 4.554, - per maand op basis van een 38-urige werkweek (schaal 11). NCDO biedt je in eerste instantie een jaarcontract.

Contact
Contact persoon: Ingrid Rennen
Telefoonnummer: 0348-457050
E-mailadres: info@publicspirit.nl
website: http://www.publicspirit.nl/
opmerkingen:

Search- en selectiebureau PublicSpirit ondersteunt bij de voorselectie van deze vacature. Je kunt je motivatiebrief en CV uiterlijk 5 juli a.s. via de 'direct reageren button' welke is gekoppeld aan het uitgebreide functieprofiel op de site www.publicspirit.nl of per mail via info@publicspirit.nl rechtstreeks versturen aan PublicSpirit ter attentie van I.C. Rennen met vermelding van vacaturenaam en referentienummer.

Vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Rennenof haar managementassistente via nummer 0348 457050.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zijn gepland op 18 juli en de tweede op 21 juli aanstaande.