Header

Senior Onderzoeker Nederlanders en IS

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en begeleiden van onderzoek naar de kennis, houding en het gedrag van Nederlanders met betrekking tot internationale samenwerking. Daarnaast richt het onderzoek zich op het evalueren van projecten en programma's die de betrokkenheid met en het gedrag van Nederlanders ten aanzien van internationale samenwerking en mondiaal burgerschap willen beïnvloeden. Je presenteert en publiceert over onderzoeksresultaten en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het onderzoeksprogramma 'Nederlanders en internationale samenwerking'. Daarbij draag je bij aan de theorievorming rondom mondiaal burgerschap en de verdere ontwikkeling van onderzoeksmethoden op dit terrein. Je initieert en onderhoudt samenwerkingsverbanden met kennisinstituten en (internationale) collega-onderzoekers.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde relevante wetenschappelijke opleiding waarbinnen je veel aandacht hebt besteed aan onderzoeksmethoden. Je hebt een ruime ervaring als zelfstandig onderzoeker en aantoonbaar brede ervaring met het opzetten van kwalitatief onderzoek, daarnaast ben je goed bekend met kwantitatieve onderzoeksmethoden. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met (innovatieve) kwalitatieve onderzoeksmethoden. Ervaring met evaluatieonderzoek is een pré. Je kunt maatschappelijke ontwikkelingen duiden en trends signaleren en beschikt over een goed en relevant netwerk. Je bent analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Kennis van internationale samenwerking is een pré.

Ons aanbod
NCDO biedt je een uitdagende functie in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden tot professionele ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto salaris in schaal 11 bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 3.317, - en maximaal € 4.554, - per maand op basis van een 38-urige werkweek. NCDO biedt je in eerste instantie een jaarcontract.

Contact
Contact persoon: Ingrid Rennen
Telefoonnummer: 0348-457050
E-mailadres: info@publicspirit.nl
website: http://www.publicspirit.nl/
opmerkingen:

Search- en selectiebureau PublicSpirit ondersteunt bij de voorselectie van deze vacature. Je kunt je motivatiebrief en CV uiterlijk 5 juli a.s. via de 'direct reageren button' welke is gekoppeld aan het uitgebreide functieprofiel op de site www.publicspirit.nl of per mail via info@publicspirit.nl rechtstreeks versturen aan PublicSpirit ter attentie van I.C. Rennen met vermelding van vacaturenaam en referentienummer.

Vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Rennenof haar managementassistente via nummer 0348-457050. De eerste ronde sollicitatiegesprekken zijn gepland op 14 juli en de tweede op 19 juli aanstaande.