Header

Medewerker JMA

Binnen de afdeling Actief van Milieudefensie werken medewerkers die zich o.a. bezighouden met de organisatie/coördinatie rondom publiekscampagnes. Zij werken samen met mensen om de campagnes van Milieudefensie tot een succes te maken. Binnen deze afdeling is ook het team JMA (Jongeren Milieu Actief) ondergebracht dat zich primair richt op jongeren tussen de 12-28 jaar. Per januari 2013 zijn wij op zoek naar een:
MedewerkerJMA(0,6fte)
Verantwoordelijkheden:
De medewerker JMA is mede verantwoordelijk voor het betrekken en binden van jonge vrijwilligers en actievoerders t/m 28 jaar bij de campagnes. De medewerker werkt hierbij in een projectmatige setting en is inhoudelijk gespecialiseerd in de communicatie met jongeren en is het gezicht van JMA naar publiek en pers. Hij/zij fungeert hierbij als schakel tussen Milieudefensie en het bestuur van JMA. De medewerker JMA legt verantwoording af aan de manager Actief.
Taken:
  • Meedenken bij het opzetten en uitvoeren van JMA- en Milieudefensie projecten;
  • Ondersteuning in wervings- en achterbanactiviteiten (w.o. het Jongeren Milieu Panel, de werkgroepen en vrijwilligerscoördinatie);
  • Een coachende rol naar het JMA bestuur;
  • Verwerven van inkomsten voor JMA (w.o. werven van fondsen); aandragen en ontwikkelen projectideeën
  • De ontwikkeling en implementatie (op basis van het Algemeen Beleidsplan) van beleid op het gebied van een strategie op het betrekken, raadplegen en mobiliseren van jongeren bij de activiteiten van de vereniging en toetsing van de uitvoering hiervan;
  • Aanspreekpunt voor derden bij vragen omtrent JMA en je treedt op als woordvoerder;
  • Ondersteuning bij de financiële administratie (budgetbeheer, subsidieaanvragen), ledenadministratie en bijhouden van het verenigingsarchief.
Wijzoekeniemandmet: Een relevante HBO- of academische opleiding; Vaardigheden op het gebied van projectmatig werken; Oog voor maatschappelijke ontwikkelingen; Affiniteit met jongeren en milieu. Kennis van en ervaring met verenigingszaken, actievoeren en werken met vrijwilligers is een pré. Daarnaast ben je communicatief, sociaal vaardig, servicegericht en positief ingesteld en kun je enthousiasmeren, stimuleren en mobiliseren. Voor het bijhouden van administratie en archief draai jij je hand niet om. JMA is een organisatie die voor en door jongeren werkt. Dit betekent dan ook dat we een nieuwe collega zoeken die niet ouder is dan 27 jaar (dit is een harde eis!).
Wijbieden: Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Het salaris ligt afhankelijk van je kennis en ervaring tussen €2.494,- en €3.351,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.
Meerinformatiebij: Andrea Zierleyn, manager Actief, (020) 5507 350. Reacties ontvangen we graag vóór dinsdag 5 november as. as naar: solliciteren@milieudefensie.nl , o.v.v. 'vacature medewerker JMA'.