Header

SÄHKÖSUUNNITTELIJA (VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUS)

Sandvik Mining and Construction Oy:n hakee Tampereelle
Sähkösuunnittelijaa 
(vuorotteluvapaan sijaisuus)
Sandvik Mining and Construction Oy:n Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt sähkösuunnittelijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi maanalaisten porauslaitteiden tuotekehitykseen ajalle 2.11.2015 - 31.8.2016.
Keskeiset tehtävät
Työskentelet sähkösuunnittelutiimissä, jossa tehtävänäsi on suunnitella turvallisia ja kestäviä sähköjärjestelmiä maanalaisiin porauslaitteisiin. Osallistut järjestelmäsuunnitteluun, komponenttien valintaprosessiin, tekniseen dokumentointiin, tuotannon tukemiseen, ohjeiden tekemiseen sekä testaukseen.
Odotamme sinulta
insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sähkö- tai automaatiotekniikan alalta. Sähkösuunnittelu- ja tuotehallintaohjelmistojen (E3, Vertex, TeamCenter) hallinta katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, ryhmätyöskentelytaitoinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Työkokemus pienjännitesähköjärjetelmien ja/tai mobiilien työkoneiden parista auttaa sinua menestymään tehtävässä. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.
Koska tehtävä on vuorotteluvapaasijaisuus, on valittavan henkilön täytettävä vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 päivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut (enint. yksi vuosi valmistumisesta) tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Sijaisen on oltava työttömänä työnhakijana TE-toimistossa välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista.
Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän globaalissa toimintaympäristössä.
Lisätietoja/yhteydenotot
Pekka Hoseus, suunnittelupäällikkö, p. 040 737 8271 (arkisin klo 9-16).
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 19.10.2015 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 341368.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2014 konserni työllisti 47 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 130 maassa.
Deadline: 19 Oct
Job-ID: 341368