Header

SENIOR ELECTRICAL ENGINEER (VANHEMPI SÄHKÖSUUNNITTELIJA)

Sandvik Mining and Construction Oy hakee Tampereelle
Senior Electrical Engineer
(Vanhempi sähkösuunnittelija)
Sandvik Mining and Construction Oy:n Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt Tampereelle maanpäällisten kaivosporauslaitteiden tuotekehitysorganisaatioon ammattitaitoista ja innovatiivista sähkösuunnittelijaa.
Keskeiset tehtävät
Työskentelet vanhempana sähkösuunnittelijana maanpäällisten kaivosporauslaitteiden tuotekehitys- ja ylläpitotehtävissä. Työsi liittyy porauslaitteiden 24 VDC sähköjärjestelmiin, jotka liittävät yhteen edistykselliset hydraulijärjestelmät väyläpohjaisen hajautetun ohjausjärjestelmän avulla. Tehtäviisi kuuluvat näiden sähköjärjestelmien suunnittelu, tekninen dokumentointi ja testaus. Lisäksi vastaat suunnitteluprosessien ja toimintamallien kehittämisessä laitetuoteperheen sisällä. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden suunnitteluosastojen, tuotehallinnon ja valmistuksen sekä tuotetuen kanssa. Vastaat myös teknisen tason yhteistyöstä toimittajaverkoston kanssa.
Odotamme sinulta
soveltuvaa koulutusta sähkö- tai automaatiotekniikasta (esim. DI, insinööri). Sinulla on vankka osaamistausta CAD ja PDM- järjestelmistä. Aikaisempi kokemus 3D- CAD järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Omaat pitkän suunnittelukokemuksen sähkösuunnittelusta työkone- tai vastaavissa ympäristöissä.
Kansainvälisessä toimintaympäristössämme tiimityö- ja kommunikointitaidot, selkeä kirjallinen esitystaito ja hyvä englannin kielen taito ovat edellytys. Toimit luontaisesti projekteissa johtavana suunnittelijana ohjaten työtä sisäisten ja ulkoisten partnerien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta. Olet myös valmis jalkautumaan asiakkaiden toimintaympäristöön kaivoksille ja oppimaan uutta työssäsi.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Heikki Tapola, Engineering Manager, p. 040 584 7988.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.10.2015 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 341355.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2014 konserni työllisti 47 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 130 maassa.
Deadline: 26 Oct
Job-ID: 341355