Header

Communicatiemedewerker

Voor de corporate campagne van Hivos en het ontwikkelen van verscheidene communicatiemiddelen en activiteiten zoeken wij per 1 januari een parttime

Communicatiemedewerker

voor 24 uur per week

Hivos is een gewaardeerde speler op het internationale veld maar minder bekend bij het Nederlandse publiek. Juist daarom voert Hivos de corporate campagne 'Sterker met een stem'. In 2012 zal deze campagne verder uitgerold worden met als doel de naamsbekendheid te vergroten en het Hivos imago verder uit te bouwen. Daarnaast zullen verschillende publieksuitingen en ludieke activiteiten worden ontwikkeld om enerzijds inzicht te geven in onze werkwijze en anderzijds ons sympathisantenbestand te vergroten. Denk hierbij aan de productie van zaken als het kwartaaltijdschrift Hivos Magazine, het jaarverslag maar ook aan het ontwikkelen ludieke acties tijdens evenementen.



Waar ligt jouw verantwoordelijkheid?

In afstemming met de coördinator Marketing & Communicatie ben je, gedurende drie dagen per week, verantwoordelijk voor de ontwikkeling & uitvoering van de corporate campagne. Je adviseert, initieert en ondersteunt op het gebied van evenementen, publicaties en overige communicatiemiddelen. Maar je hebt ook een aandeel in de ontwikkeling van nieuwe strategieën, communicatiemiddelen en activiteiten op het terrein van corporate communicatie.



Wat krijg je hiervoor?

De mogelijkheid om te werken in professioneel communicatieteam en een internationaal georiënteerde organisatie. Als je geïnteresseerd bent in politiek, buitenlands nieuws en onderwerpen als vrijheid van meningsuiting of vrouwenrechten kun je bij Hivos je hart ophalen!

Je krijgt een aanstelling voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Je salaris bedraagt maximaal € 2.391,92 bruto per maand bij een 24-urige werkweek.

Reiskostenvergoeding conform de Hivos Arbeidsvoorwaarden en opname in het Pensioenfonds voor Zorg & Welzijn (PGGM).

Ontwikkelingsorganisatie Hivos handelt vanuit humanistische waarden. Samen met lokale maatschappelijke organisaties in ontwikkelingslanden werkt Hivos aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Daarin hebben burgers - vrouwen en mannen - gelijke toegang tot middelen en kansen voor ontwikkeling.

Bij Hivos werken in totaal 241 mensen, waarvan 133 op het hoofdkantoor in Den Haag. Hivos kent regiokantoren in Zimbabwe, Kenia, India, Indonesië, Costa Rica en Bolivia.

Voor meer informatie: www.hivos.nl

Functie-eisen

Wie ben jij?

Je bent initiatiefrijk en daadkrachtig. Je hebt een relevante Communicatieopleiding op Hbo-niveau afgerond. Je beschikt dan ook over een duidelijke visie op communicatie. Je bent in staat om op verschillende niveaus mee te praten. Je kunt goed productietrajecten begeleiden en hebt oog voor detail. Het adviseren van anderen over de inzet van communicatiemiddelen gaat je uitstekend af. Met het mobiliseren van Nederlandse burgers heb je aantoonbare ervaring. Uiteraard beheers je naast het Nederlands ook de Engelse taal uitstekend.

Contact
Contact persoon: Monique Mars
Telefoonnummer: 070-376 5500
E-mailadres: info@hivos.nl
website: http://www.hivos.nl
opmerkingen:

.Bureau Externe Relaties (BER) behartigt Hivos' externe relaties in Nederland (en Europa). Dit bureau omvat Marketing & Communicatie en Advocacy & Public Engagement. Ook de campagnes Arbeids-rechten voor Vrouwen, Stop Kinderarbeid en 100% Duurzame Energie zijn ondergebracht bij Bureau Externe Relaties