Header

Senior fondsenwerver stichtingen, fondsen en bedrijfsleven

'Gelukkig zijn er nog mensen die geloven in vrede en gerechtigheid. Die opkomen voor de rechten van arme of kwetsbare mensen. En ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt zich te ontplooien. Het zijn mensen die vertrouwen hebben in de kwaliteiten van anderen en doorzetten om hun doel, hun missie te bereiken.'
Mensen met een Missie zet zich in voor internationale samenwerking vanuit de katholieke missionaire traditie. Wij stellen kennis, menskracht en geld ter beschikking aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten en kansrijke gemeenschapsinitiatieven waarin mensen zich inzetten voor gerechtigheid en vrede.
De organisatie heeft drie afdelingen (Marketing, Programma's en Financien & Bedrijfsvoering) en telt in totaal zo'n dertig medewerkers. De afdeling Marketing is primair verantwoordelijk voor fondsenwerving en communicatie. Voor deze afdeling zoeken wij een
Senior fondsenwerver stichtingen, fondsen en bedrijfsleven
(0,9 fte)

Uw taken en verantwoordelijkheden
Mensen met een Missie is op zoek naar een ervaren fondsenwerver, die de inkomsten vanuit stichtingen, fondsen en bedrijfsleven (profit en non-profit) kan laten groeien. U brengt de doelgroepen in kaart, stelt een plan op en bepaalt de acties en projecten die tot het gewenste resultaat leiden. U onderzoekt wat het effect is van deze acties en projecten en stelt indien nodig zelfstandig de plannen bij.
U bent een netwerker pur sang. Ook kunt u aantonen dat u resultaat heeft geoogst uit uw netwerkactiviteiten. U werkt zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en werkt graag samen met de collega's van de afdeling Marketing om tot een optimaal resultaat te komen.
Uw profiel
* hbo-/wo-werk- en -denkniveau
* minimaal 7 jaar ervaring in een fondsenwervende functie
* ervaring in het opzetten van een netwerk, met aantoonbare resultaten
* kennis van de identiteit en doelstellingen van Mensen met een Missie
* kennis van het netwerk waarbinnen Mensen met een Missie opereert
* affiniteit met de identiteit en de doelstellingen van Mensen met een Missie
Uw competenties
U bent resultaatgericht, ondernemend en u bent in staat doelstellingen voor langere tijd vast te stellen en te vertalen naar een strategische planning. U begeeft u met enthousiasme, durf en ambitie onder onze toekomstige partners en verliest daarbij de omgeving niet uit het oog. U toont initiatief om de beoogde doelen te behalen.
Ons aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een boeiende en geinspireerde organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Het salaris bedraagt maximaal EU 4.116,- bruto per maand op fulltimebasis.
Reageren
Voor nadere informatie kunt u op contact opnemen met Barbara Berger, hoofd Marketing, telefoonnummer (070) 313 67 82.
Mail uw motivatie met cv voor 6 oktober a.s. naar sollicitatie@mensenmeteenmissie.nl.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Mensen met een Missie
Postbus 16442
2500 BK DEN HAAG
www.mensenmeteenmissie.nl