Header

HR ADVISORS - CONTACT SERVICES


PROBLEMLÖSNING & PERSONLIG SERVICE?
VI VILL VETA MER OM DIG
Inom HR på Sandvik arbetar vi med att varje medarbetare ska nå sin fulla potential och se till att vi inom företaget har bästa tänkbara kompetens för varje enskild position i vår organisation. Vi har kul på jobbet och vi är uppriktiga mot varandra. Vi har också ett syfte, en uppgift, ett mål - att skapa mervärde för våra kunder och samarbetspartners.
HR Services (HRS) Nordics är en centraliserad enhet inom Sandvik i Sverige som erbjuder kvalificerade HR-tjänster inom Sverige, Norge och Danmark med en lokal filial Finland. Funktionen levererar professionell service, support och konsultation till chefer och anställda inom bland annat HR, rekrytering och personaladministration. Vi söker nu två HR Advisors till Contact Services – hos oss får du möjlighet att arbeta i ett positivt och ambitiöst serviceteam samt bidra till Sandviks mål genom att leverera förstklassig kundservice.
Arbetsuppgifter
Som HR Advisor stödjer du organisationen med förstklassig HR-support, du löser och besvarar frågeställningar från kund med ett coachande och rådgörande förhållningssätt. Du arbetar efter uppsatta processer och policies samt guidar och utbildar Sandviks chefer, medarbetare och HR Business Partners i olika HR-system såsom PeopleSoft, IFS och STAR. Tillsammans med dina kollegor arbetar du även med utveckling av våra processer och vår serviceleverans. Genom att svara på frågor inom alla områden av HR-expertis, har du en nyckelroll i att bidra till en effektiv överföring av kunskap, både internt och externt.
Din profil
Vi söker dig med en examen från PA-programmet eller liknande inom HR-området och med ett brinnande intresse för kundservice. Du har erfarenhet inom administration, kundservice och systemsupport och har du arbetat processstyrt med HR-administration inom exempelvis lön, tid och avtal är det meriterande. Dina datorkunskaper är goda, och då vi arbetar i en global miljö har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en sann lagspelare som drivs av att arbeta med kundservice och bygga relationer. Du är effektiv och strukturerad och trivs med att ha många projekt och ärenden igång parallellt. Du har god förmåga att sammanfatta och presentera frågeställningar till back office-team inom HR Services samt andra parter för att kunna ge bästa service till kund. Vi ser att du är nyfiken och drivs av en vilja att söka information, lösa problem och utreda dina ärenden som du tar ägandeskap för.
Vi har ett öppet synsätt och arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering. En kultur där alla får bidra, tar tillvara på mångfalden.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kristina Sundin, rekryterande chef, 026-26 03 23
Fackliga kontaktpersoner
Per Hedman, Unionen, 026-26 50 14
Anna Klasson, Akademikerföreningen, 026-26 55 75
Välkommen med din ansökan senast 2016-04-17. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 343950.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Åke Haraldsson
Följ oss även på facebook.se/sandvik.karriar
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2014 cirka 47 000 anställda, representation i cirka 130 länder och en omsättning på cirka 89 miljarder SEK.
Deadline: 17 Apr
Job-ID: 343950