Header

EU Liason Officer

The Danish Agency for Science, Technology and Innovation

Brussels, Belgium

Forsknings- og Innovationsstyrelsens EU Research Liason kontor, DANRO, i Bruxelles søger en fuldmægtig (deltid)

Om stillingen
DANRO har til opgave at varetage danske forskningsinteresser og fremme dansk deltagelse i EU’s 7. rammeprogram for forskning og innovation (FP7).

Du vil primært komme til at beskæftige dig med at opbygge og pleje et kontaktnetværk i Europa-Kommissionen blandt andre landes kontorer og øvrige aktører i Bruxelles. Du skal indsamle informationer fra både formelle og uformelle kanaler omkring udviklingen af forskningsprogrammerne og holde medarbejdere i Forsknings- og Innovationsstyrelsen tæt orienteret. Du skal endvidere selvstændigt arrangere mindre besøgsprogrammer og informationsarrangementer i Bruxelles. Du skal også deltage i forskellige arbejdsgrupper og programkomiteer samt varetage funktioner som nationalt kontaktpunkt på mindre programmer.

Stillingen er ledig til besættelse fra d. 1. juli 2011eller snarest derefter. Der er tale om en deltidsstilling på 20 timer ugentligt, og vilkårene er lokalansættelse.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, for eksempel en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, og gerne erfaring fra centraladministrationen. Kendskab til EU’s 7. rammeprogram vil være en fordel.

Du har mod på et udfordrende job i et politisk miljø, hvor hverdagen er dynamisk og omskiftelig, og hvor du udfordres fagligt og personligt, og du:

  • har indsigt i EU's beslutningsprocedurer;
  • sætter dig hurtigt ind i nye og komplekse sagsomrÃ¥der;
  • har gode formidlingsevner, bÃ¥de pÃ¥ dansk og engelsk;
  • er god til at opbygge og pleje netværk;
  • er serviceorienteret.

Din nye hverdag
Forsknings- og Innovationsstyrelsen medvirker aktivt til at fremme forskning og innovation af høj international standard. Styrelsen har cirka 230 medarbejdere og er en attraktiv arbejdsplads med gode muligheder for bl.a. kompetence- og karriereudvikling samt fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden, så arbejdsliv og privatliv kan balancere.

Du skal arbejde i DANRO, som er placeret i Bruxelles. Organisatorisk hører DANRO under EuroCenter i styrelsen. DANRO-kontoret i Bruxelles er bemandet med en leder, en deltidsfuldmægtig og en praktikant. EuroCenteret har 13 medarbejdere. Vi har en uformel omgangstone, og et af vores mål er, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Vejen til jobbet
Du ansættes i Videnskabsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

For more details and to apply for this job click here