Header

Secretaresse Impulsis

De afdeling Impulsis is wegens een zwangerschapsvervanging op zoek naar een Secretaresse (m/v), voor 16 uur per week, op donderdag en de andere dag in overleg. Het gaat om een tijdelijk dienstverband, vanaf 18 juli voor ongeveer 4 maanden.

Over de afdeling

Impulsis is een initiatief en samenwerkingsverband van ICCO, Edukans en Kerk in Actie en levert samen met betrokken mensen een bijdrage in de strijd tegen armoede en onrecht. Impulsis ondersteunt particuliere organisaties uit de Nederlandse samenleving, die met organisaties in het Zuiden kleinschalige ontwikkelingsprojecten uitvoeren op het terrein van basisgezondheid en HIV/AIDS, water & sanitatie, onderwijs, economische ontwikkeling, voedselzekerheid en klimaat. Impulsis geeft advies bij deze samenwerking, financiert een deel van de projectkosten en geeft particuliere organisaties toegang tot een breed netwerk in het Noorden en het Zuiden. Impulsis wil daarbij een gelijkwaardig en langdurig partnerschap opbouwen met de initiatiefnemers van projecten.

Het Impulsis team bestaat uit 5 relatiebeheerders, een relatiebeheerder met coördinerende taken, een communicatiemedewerker en een secretaresse. Er werken in totaal 8 personen.

Over de functie

Je ondersteunt de coördinator en het team bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

De werkzaamheden zijn onder andere:

§ Dossierbeheer (archivering)

§ Notuleren, plannen van vergaderingen, vergaderstukken klaarleggen, zalen regelen.

§ Agendabeheer (als dit het hele team betreft)

§ Beheer digitale postbus Impulsis (beantwoorden / doorsturen emails)

§ Verzenden van standaard afwijzingsbrieven / emails

§ Post verwerking (deels in eigen MS-programma)

§ Telefoon (achtervang voor Relatiebeheerders)

§ Ondersteuning bij evenementen van Impulsis met/voor de Nederlandse organisaties

§ Projectadministratie (in eigen MS-programma) bestaande uit nieuwe relaties aanmaken, verwerken van eind- en voortgangsrapportagebrieven en routing van contracten

§ Overige administratieve/secretariële taken.

Functie-eisen

Wat wij vragen

§ Een relevante opleiding op MBO niveau.

§ Ervaring op het gebied van secretariële werkzaamheden.

§ Je bent planmatig, pro-actief en neemt initiatief om verbeteringen in het werkproces aan te brengen.

§ Je werkt zelfstandig, maar werkt tevens graag in teamverband.

§ Een goede beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk

§ Je kunt werken met Word, Excel en met geautomatiseerde gegevensbestanden.

§ Je hebt respect voor het protestants-christelijke karakter van ICCO en draagt ontwikkelingssamenwerking een warm hart toe.

Wat wij bieden

Van onze kant kun je rekenen op een uitnodigende en afwisselende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief. Het salaris is conform de ICCO-regeling (schaal 6) en bedraagt minimaal € 1.721,- en maximaal € 2.346,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De standplaats is Utrecht.

Contact
Contact persoon: icco vacatures
Telefoonnummer: 030 - 692 78 25
E-mailadres: vacatures@icco.nl
website: http://www.icco.nl
opmerkingen:

Voor meer informatie over de functie bel je met Luitzen Faber, Relatiebeheerder (coördinatie) Impulsis, telefoon: 030-692 7946. Je schriftelijke sollicitatie, met CV, kun je tot en met 13 juni 2011 sturen naar ICCO, afdeling Human Resources, vacatures@icco.nl, o.v.v. vacaturenummer 2011-024. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week 25. Algemene informatie over ICCO en Impulsis vind je op onze website: www.impulsis.nl en www.icco.nl.