Header

Asistent -a/-ku so Znalosťou Slovenského Jazyka, Dočasný Zamestnanec

(Kategória AST 1)

Group of the Progressive Alliance of Socialists & Democrats in the European Parliament

Brussels, Belgium

Náplň práce:

Charakter a úroveň náplne práce, ktoré majú byť vykonané, zahŕňajú:

  • úlohy, ktoré vyžadujú zodpovedné použitia rôznych sekretárskych techník, vrátane spracovania textov a využívania informačných technológií vo vzťahu k potrebám oddelenia, ako sú elektronická pošta, konzultácia databáz, ako aj vypracovanie dokumentov a manažment informácií;
  • spracovanie textu najmenej v dvoch jazykoch tohto výberového konania (francúzština, angličtina, nemčina a španielčina) a práce na počítači spojeného s prezentáciou dokumentov (grafický návrh stránok, formátovanie, tabuľky) a pravidelnú aktualizáciu intranetových a internetových stránok;
  • administratívnu podporu v súvislosti s organizovaním schôdzí, prípravy misií, komunikácie s partnerskými organizáciami, atď., rovnako ako aj iné bežné práce: evidencia dokumentov a pošty, vedenie diárov, atď.;
  • administratívnu a organizačnú prácu s minimálnymi pokynmi, ktoré vyžadujú úsudok, metódu, diskrétnosť, poriadok a tímového ducha.

Kandidát musí spĺňať nasledujúce kritéria:

Byť štátnym príslušníkom jedného z členských štátov EÚ.

Musí mať:

  • vysokoškolské vzdelanie,

alebo

  • stredoškolské vzdelanie umožňujúce prístup k vysokoškolskému vzdelaniu s nasledovnou, najmenej 3-ročnou príslušnou odbornou praxou.

Odborná prax v inštitúciách EÚ bude braná do úvahy.

Okrem slovenského jazyka, kandidát musí mať výbornú znalosť jedného a dobrú znalosť ďalšieho z nasledovných jazykov, ktorými sú: anglický, francúzsky, nemecký a španielsky jazyk.

Práca vyžaduje časté cestovanie mimo Brusel, najmä do Štrasburgu.

Výberové konanie bude vykonané na základe kvalifikácií a testov. Úspešný kandidát bude zamestnaný ako dočasný zamestnanec v kategórii AST 1. Rezervný zoznam bude zostavený s kandidátov, ktorí spĺňajú podmienky na nábor. Títo kandidáti môžu byť zamestnaní podľa pracovných potrieb Skupiny S&D, ako aj v prípade, že sa miesto uvoľní.

Záujemcovia môžu nájsť všetky potrebné informácie v ozname o výberovom konaní na webovej stránke Skupiny S&D: (www.socialistsanddemocrats.eu) spolu s prihláškou. Tieto dokumenty môžu byť na žiadosť uchádzača taktiež získané od - S&D Group, Human Resources Unit, 60 rue Wiertz, 1047 Brussels - Fax. +32 2 284 69 71 - s odvolaním sa na referenciu AST 17/2011.

Inštrukcie uvedené v ozname o výberovom konaní (Notice of Recruitment) musia byť striktne dodržané. Prihláška s podkladovými dokumentmi musí byť zaslaná doporučenou poštou najneskôr do 13. januára 2012 (rozhodujúci je dátum poštovej pečiatky).