Header

Lietivių Kalbos Laikino Darbuotojo, Padėjėjo (AST 1 Lygio) Pareigoms Užimti

Group of the Progressive Alliance of Socialists & Democrats in the European Parliament

Brussels, Belgium

Pareigos:

Atliekamų pareigų prigimtis ir lygis:

  • kompetentingas įvairių techninių funkcijų (įskaitant teksto apdorojimą ir informacines technologijas, skirtas tarnybos poreikiams, elektroniniam paštui, duomenų bazių peržiūrai, taip pat dokumentų paruošimui bei informacijos valdymui) atlikimas;
  • teksto apdorojimas bent 2 konkurso kalbomis (t.y., prancūzų, anglų, vokiečių bei ispanų) ir darbas su kompiuteriu, susijęs su dokumentų pateikimu (puslapio elementų išdėstymu, formatavimu, lentelėmis) bei nuolatinis intraneto ir interneto svetainių duomenų atnaujinimas;
  • administracinė pagalba organizuojant susitikimus, ruošiant komandiruotes, ryšiai su partnerinėmis organizacijomis ir t.t., taip pat kitoks kasdienis darbas, dokumentų ir elektroninių laiškų rašymas, darbotvarkės tvarkymas ir kt.;
  • administracinis ir organizacinis darbas gavus minimalias instrukcijas, reikalaujantis situacijos vertinimo, metodiškumo, diskretiškumo, tvarkos bei komandinės dvasios.

Kandidatai privalo atitikti šiuos reikalavimus:

Turėti vienos iš Europos Sąjungos valstybių narių pilietybę, taip pat privalo:

  • turėti aukštojo mokslo diplomą arba
  • turėti vidurinio mokslo diplomą leidžiantį siekti aukštojo mokslo ir mažiausiai 3 metus atitinkamo profesinio darbo stažo.

Bus atsižvelgiama į profesinę patirtį ES institucijose.

Be lietuvių kalbos, kandidatai privalo puikiai mokėti vieną ir pakankamai gerai mokėti kitą šių kalbų: anglų, prancūzų, vokiečių ar ispanų.

Darbas reikalauja dažno keliavimo iš Briuselio, konkrečiai - į Strasbūrą.

Atrankos procedūra grindžiama kvalifikacija ir testais. Sėkmingas kandidatas bus įdarbintas laikinuoju darbuotoju AST 1 lygiu. Bus sudarytas rezervinis sąrašas. Šio sąrašo kandidatai bus atrenkami įdarbinimui pagal poreikį ir atsiradus laisvai darbo vietai.

Suinteresuotieji visą reikalingą informaciją gali rasti skelbime dėl laisvos darbo vietos Europos parlamento S&D frakcijos svetainėje http://www.socialistsanddemocrats.eu, kartu su paraiškos forma. Pageidaujant, šie dokumentai taip gali būti tiesiogiai gauti iš Europos parlamento S&D frakcijos, Personalo skyriaus, Wiertz g-vė 60, 1047 Briuselis (S&D Group in the European Parliament, Human Resources Unit, 60, rue Wiertz, B-1047 Brussels); fakso nr. 0032. 2. 284 6971, cituojant nuorodą Notice of recruitment AST 14/2011.

Reikalaujama griežtai laikytis instrukcijų, nurodytų skelbime apie laisvą darbo vietą. Paraiškos forma kartu su patvirtinančiais dokumentais turi būti išsiųsta registruotu paštu ne vėliau kaip 2012 m. sausio mėn. 13 d. (galioja pašto antspaudo data).