Header

Directie assistent - UNICEF

Omdat we er voor elk kind willen zijn, hebben we jouw hulp nodig

UNICEF is per direct op zoek naar een
Directie assistent
38 uur per week (parttime bespreekbaar, minimaal 32 uur per week)

Over UNICEF

UNICEF heeft een opdracht: ervoor zorgen dat elk land de rechten van kinderen, die zijn vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind, respecteert en naleeft. Dit is de mooiste opdracht die je kunt krijgen en die UNICEF samen met regeringen, bedrijven, particulieren en kinderen zelf op de best mogelijke wijze wil vervullen.

Het Directiesecretariaat ondersteunt de twee hoofdige directie van UNICEF Nederland door middel van het bieden van secretariële ondersteuning aan de directieleden, secretariële ondersteuning van alle contacten met UNICEF Internationaal, het coördineren van beleid & strategie en het beheren van diverse juridische zaken.

De functie

Als Directie assistent ben je verantwoordelijk voor de managementondersteuning van de Algemeen Directeur en Operationeel Directeur. Dit betreft zowel administratieve en organisatorische zaken.

Wat wordt er van je verwacht?

  • Persoonlijke assistentie: het pro- actief beheren en bewaken van de activiteiten van de directie
  • Agendabeheer: het beheren van (digitale) agenda met als doel het bewaken van afstemming, planning en nakomen van afspraken, zowel intern als extern (reizen). Tevens bereid je deze afspraken (inhoudelijk) voor en zorg je dat alle benodigde informatie aanwezig is.
  • Correspondentie: Het verzorgen van alle (digitale) correspondentie m.b.t. de directie
  • Vergaderingen: je organiseert en voert het secretariaat van verschillende overlegvormen.(notuleren)
  • Het uitvoeren van alle voorkomende organisatorische en ondersteunende secretariële werkzaamheden, die voortvloeien uit door de directie of eigen uitgezette acties. Hieronder valt o.a. archiefbeheer en afhandelen van telefoonverkeer.

Specifieke functie-eisen

  • Je draagt het werk van UNICEF een warm hart toe en bent aantoonbaar betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking.
  • Je hebt een afgeronde (HBO) opleiding op het gebied van Managementondersteuning of Directie Secretariële ondersteuning en beschikt over minimaal 3 – 5 jaar aantoonbare werkervaring als Directie assistent.
  • Je kunt je mondeling en schriftelijk uitsteken uitdrukken in het Nederlands en Engels en hebt een uitstekende beheersing van MS office pakketten.
  • In je werk kun je persoonlijke betrokkenheid uitstekend combineren met zakelijk optreden.
  • Je hebt ervaring bij een vergelijkbare organisatie.

Je beschikt over een klant- en servicegerichte instelling en hebt een goed probleemoplossend vermogen. Je werkhouding is pro-actief, anticiperend, flexibel in denken en handelen, initiatiefrijk en accuraat. Tevens ben je stressbestendig en kun je goed omgaan met veranderingen.

Dit bieden we jou

UNICEF Nederland heeft een prettige en informele werksfeer, met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de goede doelen sector. Door je inzet als medewerker van UNICEF draag je bij aan het realiseren van een beweging voor kinderrechten, waardoor de rechten van alle kinderen overal ter wereld geborgd kunnen worden.

Meer informatie en reacties

Voor meer informatie kun je op 11 mei tussen 11.00 en 12.00 telefonisch contact opnemen met Marina Waldschmit, tel. 070 333 9 352.

Je reactie, waarin je duidelijk aangeeft waarom juist jij een geschikte kandidaat voor deze functie bent, kun je inclusief je curriculum vitae tot en met 16 mei 2012 mailen naar directieassistent@unicef.nl, t.a.v Marina Waldschmit

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. UNICEF streeft ernaar dat haar medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van de organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Zie ook: www.unicef.nl