Header

Accountmanager Corporate Accounts


Oxfam Novib zoekt een enthousiaste Accountmanager Corporate Accounts die wil meewerken aan een rechtvaardige wereld zonder armoede.
Wereldwijd strijden mensen voor hun rechten en voor een menswaardig bestaan. Oxfam Novib steunt hen daarbij. Wij financieren projecten, werven fondsen, lobbyen en voeren campagne om onrecht en armoede aan te pakken. Dit doen we niet alleen, maar samen met burgers, organisaties, bedrijven en overheden. Wij zijn lid van Oxfam International, een groep van dertien ontwikkelingsorganisaties over de hele wereld.
Accountmanager Corporate Accounts
32-36 uur per week
Standplaats Den Haag
Afdeling Marketing & Fondsenwerving zorgt voor inkomsten om onze projecten te financieren. Dit doen wij via onze achterban van ruim 400.000 donateurs en enkele corporate partnerships (oa. Edet; Libresse; ASNbank). Het verder uitbouwen van de samenwerking met het bedrijfsleven is één van onze speerpunten. Om deze ambitie waar te maken, zijn wij op zoek naar een gedreven accountmanager die zijn commerciële talent wil inzetten voor een rechtvaardige wereld zonder armoede.
De functie
Je bent verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe partners en het accountmanagement van bestaande partners. Je ontwikkelt samen met deze bedrijven partnerschappen op het gebied van fondsenwerving; communicatie en inhoudelijke participatie. Je stuurt projectteams binnen Oxfam Novib aan om de mogelijkheden van samenwerking te onderzoeken en te implementeren. Je stelt budgetten op en stuurt waar nodig bij en je monitort de opbrengsten en kosten van jouw activiteiten.
Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde WO/HBO opleiding en hebt ruime werkervaring in commerciële (accountmanagement) functies, bij voorkeur in het bedrijfsleven.
Je beschikt over een uitgebreid netwerk en bent een sterke onderhandelaar. Daarnaast ben je organisatorisch sterk en ondernemend, creatief en een conceptueel denker. Wij zoeken een teamworker met uitstekende communicatieve vaardigheden en een vloeiende kennis van het Engels.
Wij bieden
Een maximumsalaris van € 4472,- per maand op basis van 36 uur. Wij bieden een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.
Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 27 mei a.s. je sollicitatiebrief voorzien van je CV en onder vermelding van vacaturenummer 5-6104 naar jobs@oxfamnovib.nl ter attentie van Nathalie Schouten. Meer informatie over de vacature is te verkrijgen bij Marit Metz, Hoofd Marketing & Fondsenwerving, 070-3421714.