Header

Hoofd Financiën en HR

World Society for the Protection of Animals

World Society for the Protection of Animals (WSPA) is een mondiale organisatie voor dierenwelzijn met kantoren in 18 landen. Onze visie is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid tegen dieren niet bestaat.
WSPA is ruim 30 jaar actief als partner van de dieren. Met reddingsoperaties, noodhulp na rampen, publiekscampagnes, lobbyactiviteiten, educatie en training maken we een blijvend verschil in het leven van vele dieren. Samen met onze achterban zetten we dierenwelzijn op de agenda en streven we ernaar dat dieren overal ter wereld worden beschermd.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van
Hoofd Financiën en HR
(fulltime)
Profiel
Wij zoeken een nieuwe collega die zijn/haar ervaring in Financiën en HR ten behoeve van de doelstellingen van WSPA wil inzetten. Het werken op een klein kantoor (15 mensen), met veel activiteiten, vraagt om flexibiliteit en brede inzet. WSPA is een charitatieve organisatie en de maatschappelijke component moet dus mede je drijfveer zijn.
Taken en verantwoordelijkheden
Je bent een financieel expert die de directie ondersteunt bij het besturen en beheersen van de organisatie. Je geeft leiding aan de afdeling Financiën en HR (naast het hoofd nog 2 personen), geeft financiële informatie en adviezen aan directie en management en bereidt met hen het financiële beleid voor. Je zorgt voor de planning & control-cyclus, periodieke rapportages en forecasts, begrotingen/budgettering, de jaarrekening en meerjarenplanningen. Je ontwerpt en beheert management-informatiesystemen, administratieve systemen, werkwijzen en procedures en bewaakt de financiële positie en resultaten van de organisatie.
Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en de personeelsadministratie. De afdeling Financiën en HR is eveneens verantwoordelijk voor alle facilitaire aangelegenheden, zoals huisvesting en ICT.
Functievereisten
• HBO-werk en denkniveau
• Minimaal 5 jaar relevante ervaring
• Leidinggevende ervaring
• Analytisch zeer sterk
• Zelfstandig kunnen werken en een onafhankelijk denker. Moet tegenwicht kunnen bieden aan managers in de organisatie. Daadkrachtig, initiatiefrijk en resultaatgericht. In staat om te overtuigen, te onderhandelen en om te gaan met weerstand. In staat om directie en management te adviseren.
• Integer
WSPA biedt:
Een informele werkomgeving in Den Haag op 20 minuten lopen van het centraal station. Je werkt in een gemotiveerd team met focus op de mogelijkheden voor de toekomst.

Verder biedt WSPA je:
• Een leuk team dat de wereld verbetert op het gebied van dierenwelzijn.
• Een organisatie met 130.000 donateurs, zonder overheidssteun of subsidies.
• Een omgeving waarin goede plannen, in lijn met de WSPA strategie, een kans krijgen.
• Een salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring (schaal 13, min. € 3.564  max. € 5.605 per maand). Bruto-jaarsalaris maximaal € 72.650,- bij fulltime.
• Een fulltime werkweek van 37,5 uur, verdeeld over 5 dagen.
• Een goede pensioenregeling.
Reageren
Reacties graag vóór woensdag 11 juni 2014 aan Ruud Tombrock, directeur WSPA Nederland, op het volgende mailadres: hrm@wspa.nl.  Meer informatie kun je verkrijgen via 070-314.2802.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.