Header

Customer Marketing stage bij Diageo België

Diageo
Diageo is wereldleider op het gebied van distillaten van hoge kwaliteit met een uitstekende collectie van merken van alcoholische dranken in de categorieën distillaten, wijn en bier. Deze merken zijn: Smirnoff®, Johnnie Walker®, Baileys®, Captain Morgan®, Tanqueray®. Diageo is een wereldwijd opererend bedrijf dat in meer dan 180 markten over de hele wereld actief is. Het bedrijf is genoteerd aan de beurzen van Londen (DGE) en van New York (DEO). Voor meer informatie over Diageo, kijk op www.diageo.com

Als stagiaire maak je onderdeel uit van het Customer Marketing Team en rapporteer je aan de CP&A manager. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:

Off-Trade / Retail gerelateerd:
 
  • Promotie-evaluatie: samen met Commercial Planning & Activation managers de diverse promoties evalueren om vervolgens aanbevelingen over de meest effectieve promo's op merk, kanaal en klant niveau op te stellen.
  • Support tot Perfect Execution: De CP&A managers ondersteunen om binnen de juiste deadlines de materialen te ontwikkelen, presentaties op te stellen & sales argumenten uit te schrijven die nodig zijn om een perfecte executie neer te kunnen zetten op de winkelvloer.
  • Nielsen Research: opstellen en uitvoeren van analyses die door het management gebruikt worden. Maandelijkse update van de rapportages en het geven van inzichten over relevante sell-out data.
 
On-trade / Horeca gerelateerd (1 van onderstaande projecten afhankelijk van de perdiode van het jaar):
 
  • Diageo Bar Acadamy support – Diageo helpt horeca ondernemers bij het verhogen van hun omzet door een trainings programma. Deze persoon zal helpen bij het plannen en voorbereiden van trainingsdagen.
  • Diageo Events – Diageo heeft diverse Brand Building programma’s op festivals. Deze persoon de Events Manager supporten bij de uitrol van ons 2015/16 plan.
  • Captain Morgan – Captain is 1 van Diageo’s strategisch merken. In On Trade hebben we een activatieprogramma om Captain meer onder de aandacht van de consument te brengen. Deze persoon support het CP&A team met de executie.


Profiel
U behaalde uw middelbaar diploma en studeert nu om uw bachelor of master te behalen in een commerciële richting
U bent analytisch sterk en u kan de cijferresultaten vertalen naar de juiste acties 
U hebt affiniteit met Horeca
U bent creatief
U bent solution oriented en u bent een organisatietalent
U spreekt & schrijft vloeiend Nederlands & Frans.  (Engels is een pluspunt)
Customer Marketing stage bij Diageo België