Header

Online communicatie duizendpoot met gevoel voor mensen


Online communicatie duizendpoot met gevoel voor mensen
Vacature in Utrecht
(32 uur per week)
Thuisafgehaald is het online platform dat het mogelijk maakt om maaltijden te delen met buurtgenoten. De doelstelling van Thuisafgehaald is ontmoetingen stimuleren tussen buurtgenoten, voedselverspilling tegen gaan en mensen blij maken met een gezonde, goedkope maaltijd met liefde gemaakt door iemand uit de buurt...
Thuisafgehaald bestaat nu 1 jaar en kent een vliegende start, er zijn al bijna 40.000 deelnemers aan het koken voor en afhalen bij elkaar. Wij willen ons platform blijven uitbreiden in Nederland en het buitenland en daarbij ontmoetingen tussen buurtgenoten stimuleren.
Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste collega voor een veelzijdige functie in onze jonge en dynamische sociale onderneming.
Functie-omschrijving:
  • Verzorgen van alle communicatie rondom Thuisafgehaald oa nieuwsbrieven, online content, persberichten en social media.
  • Campagnes uitzetten met commerciële en niet commerciële partners.
  • Verzorgen van het (online) community management voor onze actieve gebruikers. De heavy users moeten jou allemaal bij voornaam kennen!
  • Klantenservice verzorgen en hands-on reageren op problemen en verzorgen van oplossingen.
  • Samen met deelnemers offline activiteiten organiseren in de wijk, op verschillende plekken in Nederland.
  • Actief de pers en partners benaderen en contacten onderhouden.
  • Ondersteuning bieden voor allerlei afwisselende taken binnen het team.
Jouw profiel
Geschikte kandidaten hebben minimaal een HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van (online) community management en/of campaigning. Communicatief ben je sterk (zowel verbaal als schriftelijk). Je bent een positieve, daadkrachtige en enthousiaste persoonlijkheid, die energie krijgt van het ontwikkelen van nieuwe plannen. Je bent een ondernemende aanpakker, die goed kan tegen dynamische werkomstandigheden.
Een 9 tot 5 mentaliteit past niet bij een website die draait rondom de avondmaaltijd! Je vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen, op nieuwe mensen af te stappen en kunt zelfstandig functioneren. Je kunt creatief werken met zeer beperkt communicatie-budget. Je bent op de hoogte van laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online communicatie en bij voorkeur ook van voedsel en kunt deze omzetten in vernieuwende en inspirerende campagnes.
Wij bieden jou…
Thuisafgehaald is een jonge en innovatieve sociale onderneming. Binnen Thuisafgehaald heerst een informele sfeer en is veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Weinig staat vast, veel moet nog ontwikkeld worden. Je takenpakket is breed en we bieden je flexibiliteit in het uitvoeren van de werkzaamheden. Saai zal het niet snel worden! Het is bij ons weinig vergaderen en veel doen! Je komt in aanraking met heel verschillende kanten van (online) communicatie. Binnen het kleine team van Thuisafgehaald heb je een uitvoerende rol. Het kantoor is gevestigd in Utrecht.
Interesse?
Herken je jezelf terug in bovenstaand profiel? En word je blij van Thuisafgehaald? Overtuig ons dan nu van je kunnen! Naast je motivatie en CV vragen we je direct een korte opdracht te doen. Deopdracht bestaat uit het bedenken van een leuke actie om bij jou in de regio meer actieve gebruikers te krijgen. Laat je creativiteit de vrije loop. Ook presentatievorm staat vrij, maar hou het kernachtig en beknopt. Motivatie, CV en opdracht kun je uiterlijk 25 mei sturen naar Marieke Hart (initiatiefnemer):info@thuisafgehaald.nl. (Na die datum gaan we met alle sollicitaties aan de slag!)