Header

Administratief-Secretarieel medewerker / Receptionist

Sandvik Benelux B.V. in Schiedam, zoekt voor de afdeling Facility wij een:

Administratief-Secretarieel medewerker / Receptionist m/v 0.75 fte

Sandvik Benelux B.V. één van Sandvik’s dochterondernemingen, is gevestigd te Schiedam en heeft een kantoor in Brussel. Zij fungeert als verkooporganisatie voor de Sandvik Producten. In het pand in Schiedam huist ook een van de grootste distributiecentra van Sandvik. Binnen deze organisatie speelt de afdeling Facility een belangrijke rol. De afdeling is verantwoordelijk voor locatiebeheer, anti-corruptie, BHV + KAM, travelmanagement en receptie

FUNCTIE-INHOUD

Het verlenen van een klantvriendelijke en professionele service aan zowel interne als externe klanten is de kern van onze receptie. Hier worden onze gasten ontvangen, wordt de inkomende en uitgaande post verwerkt en de telefooncentrale bediend. Tevens verzorgen de receptiemedewerkers zakenreizen, hotelboekingen en lunches. Naast bovenstaande taken zoeken we iemand die ons administratief-secretarieel kan komen ondersteunen met het bijhouden van onze intranetpagina. Ook het plannen van trainingen en het bijhouden van onze anti-corruptie administratie maken onderdeel uit van de functie.

HET PROFIEL

Voor deze rol zoeken we een representatieve teamplayer met 5 tot 7 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. Vanwege de positie binnen de organisatie is het belangrijk op alle niveaus goed te kunnen communiceren, mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en in de Engelse taal. Kennis van de Duitse en Franse taal is een pré, evenals het in bezit hebben van een BHV diploma. Daarnaast verwachten wij goede typevaardigheden, ervaring met Lotus Notes en uitgebreide kennis van het Microsoft Office pakket.

ONS AANBOD

Een zelfstandige functie bij een grote internationale onderneming binnen een klein, informeel en no-nonsense team. De functie is voor 30 uur, verdeeld over 5 dagen per week.
De werktijden zullen meestal van 9:00 tot 15:00 zijn, maar flexibiliteit hierin is wel een vereiste. Regelmatig zal gevraagd worden om van 8:00 tot 17:00 te werken.
Een arbeidsvoorwaardenpakket met goede primaire en secondaire voorwaarden maakt natuurlijk onderdeel uit van ons aanbod.

JE REACTIE

Solliciteren kan tot 10 april 2014 via sandvik.com/careers. Mocht je hier problemen mee ondervinden stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV, naar vacature@sandvik.com, ter attentie van Reinier Wink, onder vermelding van JOB ID #329239.
Sandvik is een succesvolle, Zweedse onderneming op het gebied van productie en verkoop van RVS staal, metaalbewerkings- gereedschappen en equipment voor mijn- en tunnelbouw. De groep heeft wereldwijd ruim 50.000 medewerkers in 130 landen en een jaaromzet van +/- 10 Miljard Euro.
Deadline: 11 Apr 2014
Job ID: 329239
Apply for this job