Header

Relatiemanager Internationale Fondsen

Red een Kind timmert aan de weg! We willen meer kinderen, jongeren en gezinnen ondersteunen en daarom gaan we ons team verder uitbreiden. We zoeken een:

Relatiemanager Internationale Fondsen

Je functie:
Als Relatiemanager Internationale Fondsen ben je verantwoordelijk voor het resultaatgericht werven van fondsen bij stichtingen en vermogensfondsen in binnen- en buitenland. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande contacten, het identificeren van nieuwe mogelijkheden en  het initiëren van nieuwe relaties. Je focus ligt hierbij op de Verenigde Staten.
Je legt de link tussen het werk van Red een Kind en de wensen van donoren en weet dit te vertalen in aansprekende projectvoorstellen. Je bent het aanspreekpunt voor (inter)nationale fondsen en zorgt dat zij tijdig voorzien worden van kwalitatief goede rapportages. Je werkt hierbij nauw samen met collega’s van Red een Kind en collega-organisaties in binnen- en buitenland.
Wat zoeken wij:
Voor deze functie zoeken we een ‘ondernemer’ die nieuwe kansen ziet en deze weet te verzilveren. Het werken in een interculturele werkomgeving is jou niet vreemd en je hebt inhoudelijke kennis van ontwikkelingssamenwerking.
Je hebt aantoonbare ervaring in het werven van fondsen bij (inter)nationale stichtingen en vermogensfondsen. Ervaring met fondsenwerving of business development in de Verenigde Staten is een pré.
Je bent een netwerker die makkelijk contact legt en over goede schriftelijke, mondelinge en non-verbale communicatieve vaardigheden beschikt. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en functioneert minimaal op HBO-plus niveau. Je bent resultaatgericht, stressbestendig, hebt een proactieve houding en bent een teamplayer.
Je bent in staat om enkele malen per jaar te reizen voor het onderhouden van contacten met donoren in Amerika en het bezoeken van onze projecten in Afrika en Azië.
Je kunt je helemaal vinden in onze missie, visie en kernwaarden en bent bekend met onze achterban. Je leeft en werkt vanuit je christelijk geloof.
Wat bieden wij?
Wij bieden je een boeiende en afwisselende functie binnen het team Institutionele Fondsenwerving van Red een Kind. Vanaf januari 2015 gaat dit team werken vanuit een nieuwe locatie in de omgeving Utrecht.
Red een Kind volgt de CAO Welzijn.
Aantal uren: Minimaal 32 uur

Interesse?
Spreekt de functie je aan en herken jij je in de functieomschrijving? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! In dit sollicitatietraject worden we ondersteund door bureau Aatop in Zwolle. Je kunt je sollicitatie richten vóór 11 mei aan de heer David Karelse van Aatop via het emailadres d.karelse@aatop.nl.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met David Karelse via d.karelse@aatop.nl of op (06)-41663320.