Header

HYDRAULIK- OCH MEDIAPUMPSREPARATÖR

TEKNISKA REPARATIONER & UTMÄRKT SERVICE?
VI GILLAR DET MED DIG
Sandvik Materials Technology (SMT) är en världsledande tillverkare av produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar för krävande miljöer samt produkter och system för industriell värmning. Teknisk Service, vår underhållsorganisation inom SMT i Sandviken, arbetar med målsättningen att utveckla och förbättra våra anläggningars prestanda och minska de totala kostnaderna – alltid med säkerheten främst. Initiativ, innovation och ständiga förbättringar är vår vardag och vi har ambitionen och engagemanget att erbjuda teknisk expertis och leverera service i världsklass.
I vår hydraulikgrupp inom Serviceverkstaden arbetar idag sex personer med reparationer av mediapumpar och hydraulikkomponenter. Genom erfarenhet och kunskap inom gruppen drivs utveckling och standardisering av hydraulik- och mediapumpreservdelar för att säkerställa ett väl fungerande produktionsflöde. Vi utför både förebyggande och akut underhåll och verkar för att på ett säkert och kostnadseffektivt sätt leverera kvalitativa tjänster utifrån våra kunders behov. Till en arbetsgrupp med ett öppet klimat, nära samarbeten och hög kompetens välkomnar vi nu en ansvarstagande och nyfiken hydraulik- och mediapumpsreparatör som tillsammans med oss vill utvecklas och hitta nya och hållbara arbetssätt.
Arbetsuppgifter
Som hydraulik- och mediapumpreparatör utför och ansvarar du för avhjälpande och planerade underhållsarbeten inom hydraulikkomponenter och mediapumpar. I dina arbetsuppgifter ingår planering av inkomna uppdrag, inköp, reparationer, dokumentation av reservdelar och lagerhantering.
Genom samarbete med kund medverkar du till att identifiera, analysera och åtgärda problem och vid behov föreslå förbättringsalternativ i befintlig produktionsutrustning. Vi samverkar meddriftnära underhåll där vi erbjuder kompetens och support och vi sätter alltid säkerheten främst genom att arbeta i enlighet med Sandviks rutiner och processer för säkerhet, hälsa och miljö.
Skiftformen är för närvarande dagtid med beredskap.
Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller underhåll, alternativt har du skaffat dig motsvarande kunskaper genom tidigare erfarenheter. Det är fördelaktigt om du tidigare har arbetat med hydraulik eller media inom tillverkande industri. Din datorvana är god, liksom dina kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Har du även kunskaper i engelska är detta meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är ansvarstagande, strukturerad och ordningsam med en fallenhet för problemlösning. Du tar gärna initiativ till utveckling, både personligen, i teamet och på plats hos våra kunder och du är inte rädd för att utmana gamla arbetssätt och hitta nya lösningar. I rollen har du ett brett kontaktnät och med din flexibilitet och goda kommunikationsförmåga skapar du väl fungerande samarbeten och ger utmärkt service.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Helen Jonsson, rekryterande chef, 026-26 54 40
Facklig kontaktperson
Bo-Göran Berg, IF Metall, 026-26 33 79
Välkommen med din ansökan senast 2016-10-31. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 347230.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Marie From
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2015 cirka 46 000 anställda, representation i cirka 150 länder och en omsättning på cirka 91 miljarder SEK.
Deadline: 31 Oct
Job-ID: 347230