Header

TUOTANTOINSINÖÖRI

VALMISTUKSEN AMMATTILAINEN & TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Tuotantoinsinööri
Sandvik Mining and Rock Technology on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet,lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt prototyyppikokoonpanoon aktiivista ja ammattitaitoista tuotantoinsinööriä.
Keskeiset tehtävät
Päätehtäviisi kuuluvat kokoonpanon päivittäinen ohjaaminen, tuotantosuunnitelman seuraaminen ja hienokuormittaminen. Valvot ja ohjaat suunnitelmien toteutumista ja varmistat työn edellytysten olemassaolon. Toimit kiinteässä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kuten valmistus-, osto-, suunnittelu- ja tuotannonkehitysorganisaatioiden kanssa. Olennainen osa tehtävääsi on vastuu töiden kapasiteetista, aikataulupidosta ja tehokkuudesta.
Toimit prototyyppikokoonpanon työntekijöiden esimiehenä ja vastaat alueesi henkilöstön kehittämisestä ja työturvallisuudesta. Osallistut tuotekehityprojekteihin osana tuotannon tiimiä mm. arvioiden tuotteiden kokoonpantavuutta ja projektien aikatauluja.
Odotamme sinulta
alalle soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. DI tai insinööri) sekä tuntemusta koneenrakentamisesta ja sen menetelmistä. Laatuperiaatteiden, tuotekehityksen periaatteiden, kuormitus/kapasiteetti- sekä aikataulusuunnittelun hallinta ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Sinulla on hyvät johtamis-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot sekä pystyt motivoimaan ihmisiä. Olet työtavoiltasi oma-aloitteinen sekä vastuullinen ja stressinsietokykysi on vahva. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi ja urasi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Tero Kankkunen, Production Engineering Manager, p. 040 543 5073 (klo 15-16),tero.kankkunen@sandvik.com
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palvelukeskukseen p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.10.2016 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 347559.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2015 konserni työllisti 46 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 21 Oct
Job-ID: 347559