Header

Assistant to the Executive Board

ICCO, partner van ondernemende mensen

ICCO is de interkerkelijke organisatie voor internationale ontwikkelingssamenwerking. Wereldwijd geven wij financiële steun en advies aan lokale organisaties en netwerken die zich inzetten voor toegang tot basisvoorzieningen, het op gang brengen van duurzame economische ontwikkelingen en het bevorderen van vrede en democratie.

Ook verbinden wij ondernemende mensen in Nederland en in ontwikkelingslanden met elkaar. Wij werken intensief samen met maatschappelijke organisaties waaronder ontwikkelingsorganisaties, onderwijsinstellingen en bedrijven. Zo helpen wij mensen in Latijns Amerika, Azië, Afrika en Oost Europa een menswaardig bestaan op te bouwen en economisch op eigen benen te staan.

Aan het einde van 2010 heeft ICCO zich getransformeerd tot een Internationale Netwerk Organisatie, die bestaat uit een Global Office in Utrecht en 7 Regiokantoren in Malawi, Mali, Oeganda, India, Indonesië, Nicaragua en Bolivia. De organisatie laat zich adviseren door 7 Regional Councils en de International Advisory Council.

Wegens herverdeling van taken zoeken wij voor het secretariaat van het Bestuursbureau van ICCO zo spoedig mogelijk een enthousiaste en servicegerichte

Assistant to the Executive Board (m/v)

voor 32 uur per week,

voor 1 jaar, met uitzicht op verlenging

Bestuursbureau

Het Bestuursbureau ondersteunt de Raad van Bestuur (Executive Board) bij het uitvoeren van haar verantwoordelijkheden.

De Raad van Bestuur van ICCO is verantwoordelijk voor de besturing van de organisatie en heeft daartoe veel overleg binnen en buiten de organisatie, in binnen- en buitenland. De Raad van Bestuur bestaat uit een voorzitter en een lid, waarbij laatstgenoemde met name verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering. In het Bestuursbureau zijn, naast de Assistant to the Executive Board, de Personal Assistant van de voorzitter van de Raad van Bestuur, de management assistent, de Governance Advisor en het Hoofd Bestuursbureau opgenomen.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de managementondersteuning van het lid van de Raad van Bestuur.
  • Je doet het agendabeheer, telefoon, mail en andere voorkomende ondersteunende werkzaamheden.
  • Je bent verantwoordelijk voor de planning en verslaglegging van de OR/Raad van Bestuur bijeenkomsten.
  • Je bent eerste aanspreekpunt voor de Regional Managers in de contacten met de Raad van Bestuur.
  • Je voert in voorkomende gevallen correspondentie binnen en buiten de organisatie en verzorgt de archivering daarvan.
  • In voorkomende gevallen vervang je de Personal Assistant van de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Je legt verantwoording af aan het hoofd Bestuursbureau.

Functie-eisen

Wat vragen wij?

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen

  • ben je ondernemend en pro-actief
  • werk je efficiënt en accuraat
  • ben je servicegericht en representatief
  • voel je je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk en spreek je ook anderen hierop aan
  • ben je sterk in plannen, coördineren en controleren van gemaakte afspraken
  • ben je bereid om incidenteel buiten de kantooruren te werken
  • heb je een opleiding op tenminste het niveau van de opleiding tot directie-secretaressebeschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • kun je werken met MS Office
  • draag je ontwikkelingssamenwerking een warm hart toe en kun je je vinden in het protestants-christelijke karakter van ICCO

Functie-informatie

De functie is conform ICCO arbeidsvoorwaarden ingedeeld in schaal 8 (tussen € 2.114,- en € 2.906,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). De standplaats is Utrecht.

Voor meer informatie over de functie bel je met Jaap Kingma, Hoofd Bestuursbureau, tel. 030-6927823. Meer informatie over ICCO vind je op www.ICCO.nl

Interesse?

Je schriftelijke sollicitatie, met CV, kun je t/m 9 december 2011 per e-mail sturen naar de afdeling HR, onder vermelding van vacaturenummer 2011-031.

Het e-mailadres is Vacatures@icco.nl

De gesprekken vinden plaats in de week van 12-16 december 2011