Header

Event- en projectmanager communicatie

Voor de meeste mensen in de wereld is toegang tot betrouwbare informatie niet vanzelfsprekend. Toch heeft ieder mens onafhankelijke informatie nodig om zijn of haar eigen situatie te kunnen beoordelen en te beïnvloeden. Free Press Unlimited wil kwaliteitsnieuws en -informatie beschikbaar maken en houden voor iedereen. Juist voormensen in landen waar geen of beperkte persvrijheid is.

Journalisten en mediapioniers wereldwijd nemen het op zich om hun publiek vanbetrouwbare informatie te voorzien. In ruim veertig landen ondersteunt Free Press Unlimited deze professionals met onder andere training, noodhulp en capaciteitsversterking. Zodat zoveel mogelijk mensen toegang krijgen en houden tot die informatie die zij nodig hebben om te overleven en zich te ontwikkelen.

Om mensen in Nederland te betrekken bij ons werk, organiseert Free Press Unlimited diverse evenementen, waaronder de jaarlijkse Avond van de Persvrijheid. Ook neemt Free Press Unlimited deel aan events van samenwerkingspartners. We zijn op zoek naar een bekwame en gedreven event- en projectmanager om deze evenementen te plannen en te organiseren.


Functie-eisen

Functieomschrijving

  • Het organiseren van een internationaal event, debatten en ad hoc evenementen, inclusief fondsenwervende activiteiten.

  • Het plannen en organiseren van deelname aan diverse kleine evenementen inclusief fondsenwervende activiteiten.

  • Het projectmanagement van de communicatie rondom incidentele projecten.

  • Het is een full time functie van 38 uur per week, per direct, voor een half jaar met uitzicht op verlenging, binnen de communicatieafdeling.

Profiel
Je bent een gedreven en stressbestendige professional. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in het bedenken, organiseren en het onder de aandacht brengen van zowel kleinschalige als grootschalige evenementen. Verder heb je ruime ervaring met het opstellen enuitvoeren van communicatieplannen. Je kunt goed omgaan metverschillende mensen, je bent representatief en hebtovertuigingskracht. Werken doe je met enthousiasme en positieveenergie. Je bent zelfstandig en flexibel en kan met gemak verschillende projecten tegelijk aan. Dat moet ook wel want als multitasker plan je diverse evenementen en activiteiten vooruit en werk je aan ad hoc projecten. Je hebt een groot netwerk dat je hierbij kunt inzetten.

Functie eisen

Je hebt minimaal drie jaar ervaring met event- en project management

Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden

Je hebt een goed gevoel voor PR en ervaring in de media sector

Je hebt geen 9-5 mentaliteit

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

Je spreekt en schrijft goed Engels

Je beschikt over rijbewijs B

Je bent full time beschikbaar

Salarisindicatie
Schaal 6, 2784 - 4177 euro op basis van een 38-urige werkweek.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan voor 1 december een motivatiebrief en CV aan Anja van Rossum, office manager Free Press Unlimited. Email: info@freepressunlimited.org