Header

Developer Business Partnerships

VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie die door duurzame kennisuitwisseling werkt aan een rechtvaardiger wereld zonder armoede. Op aanvraag van lokale organisaties in Afrika en Azië zenden wij vakdeskundigen uit die hun kennis en ervaring daar delen. Lokale organisaties kunnen daardoor hun werk effectiever doen.

Centraal staat het overkoepelende doel: ‘Geen geld, geen goederen, maar mensen’: door mensen met elkaar te verbinden, veranderen we de wereld. Hierin verschilt VSO van veel van de overige ontwikkelingsorganisaties.

Bij VSO Nederland werken 30 medewerkers, verdeeld over 3 afdelingen: Recruitment, Marketing & Communicatie en Bedrijfsvoering.

VSO Nederland zoekt per direct een:
Developer Business Partnerships (m/v) 18 uur per week (0,5 FTE)

VSO Nederland levert op maat geschreven programma’s (projectvoorstellen) waarin de wensen van onze partners in Afrika en Azië worden samengebracht met de wensen van de financiers. Als Developer Business Partnerships ben je verantwoordelijk voor het (mede) ontwikkelen van proposities voor partnerschappen met bedrijven en organisaties. Korte termijn uitzendingen van personeel is een van deze proposities. Je werkt direct samen met onze programmakantoren in de ontwikkelingslanden. Als Developer Business Partnerships rapporteer je aan de Manager Marketing & Communicatie en werk je nauw samen met de accountmanager businesspartners.

Functie-inhoud
• Ontwikkelen van nieuwe of verbeterde producten die aansluiten bij de wensen van de business partners;
• Ontwikkelen van marketing/sales materialen die de proposities ondersteunen;
• Draagt zorg voor een goede samenwerking met de programmakantoren in ontwikkelingslanden waardoor vraag en aanbod succesvol zijn gecombineerd;
• Signaleert kansen en mogelijkheden voor (uitbereiding van) partnerschappen met bedrijven en organisaties en doet succesvolle voorstellen;

Functieprofiel
Om deze functie succesvol in te kunnen vullen zijn wij op zoek naar een kandidaat die minimaal 3 jaar werkervaring heeft in eenzelfde of vergelijkbare functie.

Functie-eisen
• Je hebt een relevante commerciële HBO opleiding afgerond;
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van accountmanagement /product development /business development;
• Je bent resultaatgericht en klantgericht;
• Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
• Je hebt affiniteit met ontwikkelingssamenwerking;
• Je hebt affiniteit met de doelstellingen van VSO.


Wij bieden
Een gevarieerde baan in een inspirerende, trotse en resultaatgerichte internationale ontwikkelingsorganisatie. Bij VSO hoor je dagelijks de (inhoudelijke) verhalen over het werk van vakdeskundigen die door het uitwisselen van kennis hét verschil maken. Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform schaal 9 van de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar.

Spreekt de functie je aan en voldoe je aan de eisen?
Stuur je motivatiebrief met CV naar VSO Nederland, Herculesplein 8, 3584 AA Utrecht t.a.v. M. Hoogeland of per e-mail: P&O@vso.nl.
De sluitingsdatum is zondag 5 augustus 2012. Voor meer informatie kun je contact op nemen met Madeleine Hoogeland of Ramin Nadimi op nummer: 030-2320600.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 9 augustus 2012.