Header

Projectmedewerker

Bij NJR werken ruim 30 jonge mensen en honderden vrijwilligers aan (media)campagnes en projecten voor jongeren. NJR geeft jongeren de kans om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen; bij hun in de buurt tot aan de VN.


Per 1 september 2012 zijn wij op zoek naar:
Projectmedewerker ‘NJR Topics’ (32 uur p.w.)


De functie
NJR zoekt voor het project ‘NJR Topics’ een gedreven, jonge projectmedewerker die het voortouw wil nemen in het opzetten en samen met lokale instanties uitvoeren van jongerendialogen in 6 steden. De projectmedewerker is verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van lokale netwerken, het doorontwikkelen van de dialoogmethodiek en de oprichting en het (laten) trainen van lokale jonge dialoogleiders. De projectmedewerker rapporteert aan een van de programmamanagers.

Over het project
Tijdens NJR Topics gaan jongeren in 6 steden het gesprek aan over identiteit, cultuur en ontmoeting. Teams van dialoogleiders en jongeren uit (aandachts)wijken organiseren - ondersteund door NJR - zelfbedachte activiteiten waarbinnen de dialoog plaatsvindt. In zowel de organisatie van de dialogen als in het bepalen van gespreksthema’s worden jongeren actief betrokken, waardoor de activiteiten goed aansluiten op hun belevingswereld. Naast het organiseren van inspirerende dialoogactiviteiten, legt het project de nadruk op het structureren en inbedden van het dialoogproject in de lokale gemeentelijke- en wijkorganisaties.

Over jou
Je gelooft in de kracht van jongeren. Je bent in staat om een project op creatieve wijze inhoudelijk te ontwikkelen en tevens de coördinatie en organisatie succesvol uit te voeren. Je bent een echte teamspeler en bouwt met je sociale vaardigheden succesvol aan lokale (jongeren)netwerken rondom het project. Daarin maak je duidelijke afspraken met alle partijen. Voor het aansturen van een groep vrijwilligers draai jij je hand niet om; je kunt hen motiveren en inspireren en zorgt voor draagvlak voor je project. Je bent zelfstandig, ondernemend en kunt mensen overtuigen van jouw verhaal.

Wij vragen

  • HBO werk- & denkniveau, opleiding in een sociaal-maatschappelijke richting
  • Minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Ervaring met het ondersteunen en begeleiden van vrijwilligers;
  • Bewezen zelfstandigheid in een verantwoordelijke functie;
  • Goede relationele vaardigheden;
  • Je bent enthousiast, energiek en je weet van aanpakken;
  • Je kunt goed omgaan met jongeren (15-25 jaar);


Wij bieden
NJR is een jonge, ambitieuze organisatie met een groot netwerk onder jongeren. Als projectmedewerker krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte om het project succesvol uit te voeren. Het salaris bedraagt €2.347 bij een 36-urige werkweek (CAO Welzijn, schaal 8.0). Het contract is in eerste instantie voor een half jaar. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging. Het aantal uren bedraagt 32 per week.

Solliciteren
Gezien de samenstelling en de doelstellingen van de organisatie gaat onze voorkeur uit naar kandidaten onder de 30 jaar. NJR streeft in de opbouw van haar personeelsbestand naar diversiteit. E-mail uiterlijk 15 juli 2015 je motivatie met cv naar: info@njr.nl, o.v.v. sollicitatie NJR Topics. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Lucas Wirtz via 030-2303575. Kijk ook eens op www.njr.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.