Header

Business Line Manager

Sandvik i Stockholm söker
Business Line Manager
Sandvik Construction är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen som erbjuder lösningar för praktiskt taget alla applikationer inom anläggningsindustrin, innefattande sådana områden som stenbrott, tunneldrivning, bergschakt, väg- och järnvägsbyggnad, krossning, rivning och återvinning.
Vi söker nu en Business Line Manager till vår avdelning Customer Services, med placering i Stockholm.
Arbetsuppgifter
Som Business Line Manager är du huvudansvarig för Service, Orderdesk samt slit-och reservdelar på Kross och Sortering. I rollen ingår personalhantering, service management, distributörshantering, att driva och utveckla affärerna inom respektive område, samt att säkerställa att den globala produktlinjens mål genomförs lokalt. Tillsammans med mellanchefer bygger du ett starkt kundunderlag, samt långsiktigt goda affärer och kundrelationer.
Din profil
Vi söker dig med relevant och gedigen bakgrund från försäljning med erfarenhet av personal- och kundansvar inom främst Service. Har du en utbildning inom relevant område är det meriterande, precis som branscherfarenhet från anläggnings- och/eller gruvindustrin. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten.
Som person är du serviceinriktad; en utåtriktad lagspelare med god kommunikationsförmåga och en fallenhet för att samarbeta med andra. Du är affärsorienterad och strukturerad med erfarenhet av att arbeta med planering, försäljning och uppföljning. Din förmåga att gå från helhetssyn till att prioritera och realisera verksamhetens mål är mycket viktig. Vidare ser vi att du är serviceinriktad, med ett stort kundfokuserad, resultatorienterad och driven med ett intresse för att nå affärsavslut i både små och stora affärer.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Linn Storäng, rekryterande chef, 040-40 93 27
Anna Holm, HR Advisor, 08-685 94 90
Facklig kontaktperson
Richard Henriksson, Unionen, 08-685 94 88
Välkommen med din ansökan senast 2014-04-09. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 329926.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HRdirect, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
André Söderholm
Följ oss också på facebook.se/sandvik.karriar
Sandvik är en global industrikoncern med avancerade produkter och en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2012 omkring 49 000 medarbetare, representation i 130 länder och en omsättning på cirka 99 000 MSEK.
Deadline: 09 Apr 2014
Job ID: 329926
Apply for this job