Header

Underhållsmekaniker

Sandvik i Sandviken söker
Underhållsmekaniker
Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål, speciallegeringar samt metalliska och keramiska motståndsmaterial för de mest krävande industrierna. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt en världsledande metallurgi och FoU-verksamhet. Produktområden är Tube, Strip, Wire and Heating Technology samt Primary Products.
Produktområde Tube är specialiserat inom sömlösa och svetsade rör och rördelar. Vi är världsledande inom området rörprodukter av avancerade legeringar och rostfria specialstål. Huvudmarknader är kemisk och petrokemisk industri, olja och gas, kraftelektronik och många andra industrigrenar där höga krav ställs på korrosions- och mekaniska egenskaper samt tillförlitlighet.
Vi söker nu underhållsmekaniker som är intresserad av en tjänst med bra utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är placerad i Sandviken.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bereda, planera, genomföra och ansvara för underhålls- och förbättringsarbeten i enlighet med gällande rutiner. Du ingår i en grupp som har i uppdrag att förbättra maskiner och utrustningar i syfte att stabilisera och öka tillgänglighet, livslängd och prestanda.
Som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med reparation av utbytta delar, problemlösning med andra processnära funktioner samt att representera mekaniskt underhåll i investeringsprojekt.
Arbetsformen för denna tjänst är 4-skift men andra skiftformer kan förekomma.
Din profil
Vi söker dig med en treårig teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot mekanik, alternativt har du på annat sätt eller genom annan utbildning förskaffat dig motsvarande kunskaper. Du har erfarenhet inom hydraulik, pneumatik, mekaniskbearbetning, svetsning och ritningsläsning. Goda kunskaper i engelska och allmän datorkunskap är ett krav.
Som person är du social, ordningsam och har god samarbets- och initiativförmåga. Du är kommunikativ och har lätt för att utrycka dig både skriftligt och muntligt. För att möta våra kunders behov är det viktigt att du har en hög servicekänsla och är kvalitetstänkande.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Patrik Hallbäck, rekryterande chef, 026-26 43 98
Fackliga kontaktpersoner
Ronald Grönberg, IF Metall, 026-26 30 37
Välkommen med din ansökan senast 2014-04-27. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 328673.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Marie From
Sandvik är en global industrikoncern med avancerade produkter och en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2012 omkring 49 000 medarbetare, representation i 130 länder och en omsättning på cirka 99 000 MSEK.
Deadline: 27 Apr 2014
Job ID: 328673
Apply for this job