Header

Organisers

Gezocht: 3 Organisers

Voor het regiokantoor Utrecht (fulltime; 36 uur per week)

Abvakabo FNV bouwt aan kracht. Bouw jij mee?

Abvakabo FNV is de grootste vakbond in de publieke sector. Om sterker te staan, willen wij nog groter worden en nog meer kracht opbouwen op de werkvloer. Wij zetten ons in voor de belangen van werknemers in diverse beroepen: van ziekenhuizen tot de post, van universiteit tot openbaar vervoer. En voor die van uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden. Abvakabo FNV is dé expert als het gaat om werk en inkomen. Wij hebben zo'n 355.000 leden. De ambitie is om de dienstverlening aan onze leden verder te verbeteren. Ons vizier is daarom gericht op vernieuwing en groei. Groei van het aantal leden, groei van de organisatie en groei van onze medewerkers.

Abvakabo FNV heeft veel nieuwe uitdagingen voor de boeg. Durf jij te pionieren, hou jij van dynamiek en breng je enthousiasme mee en kun je dat overbrengen op ledengroepen? Dan willen wij graag met jou de uitdaging aan! Kijk voor de verschillende mogelijkheden op onze website: www.abvakabofnv.nl

Wat ga je doen?

Als Organiser maak je deel uit van een creatief vakbondsnetwerk. Via strategische campagnes en innovatieve methoden bouw je mee aan een sterke vakbond. Je ondersteunt werknemers/vakbondsleden die - gezamenlijk - hun positie willen verbeteren. Samen met een klein team collega’s trek je erop uit om met mensen op de werkvloer in gesprek te gaan over arbeidsomstandigheden. Je bezoekt samen met je team instellingen, legt contacten met werknemers en bouwt aan een (vakbonds-)netwerk. Je werkt binnen een gestructureerde aanpak, identificeert de potentiële leiders onder de werknemers en rust deze mensen toe om zelfstandig vakbondswerk op te bouwen en voort te zetten. Samen met je teamleden ontwikkel je een plan met harde targets. Op dit moment zoeken wij een organiser die zich richt op werknemers in de zorg.

Wie zoeken wij?

Je combineert je HBO werk- en denkniveau met een gevoel voor de dynamiek op de werkvloer. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en legt eenvoudig contacten. Een vasthoudende instelling, creativiteit, een sterk rechtvaardigheidsgevoel en enthousiasme zijn voor jou vanzelfsprekend. En natuurlijk geloof je in een sterke vakbeweging. Je hebt een flexibele instelling, leert snel en geen bezwaar tegen buiten kantooruren te werken.

Wat bieden wij?

Een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Je begint met een salaris van tenminste € 2.950,- bruto per maand met een uitloop tot maximaal € 3.881,- op basis van een 36-urige werkweek. De arbeidsovereenkomst is voor een jaar voor de duur van de financiering. Abvakabo FNV heeft een moderne Cao met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een nagenoeg premievrij pensioen.

Hoe kan je reageren?

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Lilian Marijnissen, Coördinator Organising, email adres lmarijnissen@abvakabo.nl.

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je e-mailen naar sollicitatie@abvakabo.nl. Vermeld hierbij de functienaam en de locatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.