Header

Studerende til intern kommunikation - med fokus på video

Er du i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, medievidenskab eller lignende, og har du især fokus på, hvordan man bruger video som kommunikationsmiddel? Så kan IBM tilbyde dig et spændende studiejob, hvor du får masser af studierelevant erfaring i en global virksomhed.

Som ”video-student” bliver du en del af IBM Danmarks marketing- og kommunikationsafdeling. Du kommer til at arbejde i det team, der er ansvarlig for intern kommunikation.Vi producerer allerede en del videoer internt, men får endnu mere brug for det fremover.

Din opgave bliver at stå for den video-tekniske del i forbindelse med optagelse, redigering og uploading af film, og de video-opgaver, du kommer til at løse, spænder vidt. Det kan f.eks. være:

• Interviews
• Præsentationer af nye ordrer og løsninger
• Kommunikation fra ledelsen
• Præsentation af afdelinger
• Personportrætter
• Sammendrag af workshops og foredrag

Den indholdsmæssige del af videoerne skal du løse i samarbejde med dine kolleger i afdelingen. Du vil gradvist varetage mere og mere af denne del af jobbet, jo bedre du lærer IBM at kende.

Da vi er interesseret i, at flere lærer at bruge video frem for at skrive traditionelle artikler til intranettet, kan det på længere sigt være en opgave for dig at uddanne andre i, hvordan man bruger helt enkle kameraer – f.eks. „flip-kameraer” – og redigerer de pågældende videoer.

Vi forestiller os, at du er ved at være færdig med bachelor-uddannelsen eller lige er begyndt på kandidatuddannelsen. Du har beskæftiget dig med video-kommunikation under din uddannelse, har naturlig flair for video-teknik og IT og har praktisk erfaring med video-optagelse og -redigering. Hvis du står over for tekniske udfordringer, har du en sikker fornemmelse for, hvordan du løser dem.

Du har supergode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, både på dansk og engelsk.
Du er udadvendt og har ambitioner på afdelingens vegne, og du går til opgaverne med godt humør og gåpåmod.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt.

Den ugentlige arbejdstid er på 15-20 timer. Vi er fleksible i forhold til dit studium og eksaminer, men forventer også, at du kan hjælpe til, når det hele brænder på.

Vi vil i løbet af efteråret flytte fra vor nuværende arbejdslokation på Lyngbyvej i Østerbro, hvor du vil starte, til vort kontor på Nymøllevej 91 i Lyngby, hvor din daglige gang senere vil blive.
Som studentermedarbejder har du mulighed for at deltage i vores studenternetværk, hvor der i øjeblikket er ca. 275 studenterkolleger (se mere på Facebook: Start@IBM Danmark). Der bliver jævnligt arrangeret workshops, fredagsbar, foredrag m.m
Required
  • Bachelor's Degree
  • At least 1 year experience in video handling
  • At least 1 year experience in communication
  • English: Fluent
  • Danish: Fluent


Additional information
Jobstart er den 1. august 2012.
Vi planlægger at holde samtaler løbende hen over sommeren.
Har du spørgsmål til jobbet eller bare lyst til at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Ole Hejbøl Jensen i Marketing & Communications, mobil: 41 20 22 15 – dog ikke i uge 28, 29, 30.

Som ”video-student” får du et bredt indblik i, hvordan en global virksomhed fungerer, og en erfaring, der vil være en solid ballast for dig, når du er færdiguddannet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

IBM is committed to creating a diverse environment and is proud to be an equal opportunity employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, gender, gender identity or expression, sexual orientation, national origin, genetics, disability, age, or veteran status.

Studerende til intern kommunikation - med fokus på video