Header

Projectcontroller Rutgers WPF


Rutgers WPF zet zich in voor de realisatie van seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. We doen onderzoek, ontwikkelen voorlichtingsprogramma's en hebben een informatiecentrum op het gebied van seksualiteit. Een belangrijk onderdeel van ons werk is ook het beïnvloeden van beleidsmakers en beslissers op nationaal, Europees en internationaal niveau. De organisatie bestaat uit ongeveer 75 medewerkers en ons kantoor staat in Utrecht.
Voor de afdeling Finance & Control zoekt Rutgers WPF op korte termijn een
Project controller (1,0 fte) (vacaturenummer 2012-11)
Functie inhoud
Als Projectcontroller voer je het totale projectbeheer van je portefeuille op financieel gebied uit. Het doel van de functie is het beheer van de projecten zodanig uit te voeren dat deze aan alle vastgestelde eisen m.b.t. de subsidievoorwaarden en in- en externe regelgeving voldoet.
Taken:
Als projectcontroller:
  • Heb je een proactieve en ondersteunende rol richting de projectleider en het betreffende afdelingshoofd, inzake het bewaken van contractuele deadlines en het geven van actueel inzicht in de financiële stand van zaken van de projecten;
  • Geef je gevraagd en ongevraagd advies over financiële en administratieve beheersing van projecten;
  • Signaleer en analyseer je potentiële risico's in de financiële bedrijfsvoering van de projecten;
  • Ondersteun je projectleiders en managers bij het maken van begrotingen en financiële rapportages.
  • Bereid en begeleid je de audits en financiële verantwoordingen ten behoeve van de accountant, en bewaak je dat de contract- en subsidievoorwaarden worden nageleefd;
  • Werk je voor veel projecten met verschillende subsidievoorwaarden, het is belangrijk dat je in deze carrousel van informatie het overzicht behoudt en de juiste prioriteiten stelt. Je behoudt zowel op details als op grote lijnen het overzicht;
  • Onderhoud je structureel contact met de projectleiders en managers over de voortgang, status en risico’s van de projecten aan de hand van rapportages.
  • Neem je deel aan diverse organisatie-brede projecten op het gebied van Administratieve organisatie en risico- en kwaliteitsmanagement.
Functie-eisen:
Voor deze veelzijdige en uitdagende functie, waarbij initiatief, klantgerichtheid, flexibiliteit in de taakuitvoering en zelfstandigheid kerncompetenties zijn, zoeken wij een kandidaat met een afgeronde financieel economische opleiding op HBO/academisch niveau. Je hebt meerdere jaren werkervaring als projectcontroller en hebt kennis van en ervaring met projectadministratie in een organisatie met verschillende subsidiestromen en donoren. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en beheerst het Engels in woord en geschrift.
Arbeidsvoorwaarden:
Aanstelling vindt plaats voor vijf jaar. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-GGZ. De salariëring bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, bij een 36-urige werkweek maximaal € 4065,- bruto per maand (FWG-schaal 60).
Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over de functie kun je je wenden tot Tamara Smits, Manager Finance & Control, telefoonnummer 030 – 232 98 76. Kijk ook op www.rutgerswpf.nl
Mail je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 16 december 2012 aan Rutgers WPF, t.a.v. mw. T. Smits, Manager Finance & Control, naar po@rutgerswpf.nl, onder vermelding van het vacaturenummer. De eerste gespreksronde vindt plaats in de 2e week van januari.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.