Header

ASN Bank Senior Product Developer


Sta jij voor duurzaamheid? Ben je een ervaren, enthousiaste Product Developer beleggingsfondsen en heb je ervaring in de financiƫle dienstverlening? Solliciteer dan naar deze uitdagende, fulltime functie bij de ASN Bank.

Het aantal klanten en het vermogen onder beheer van de ASN Bank groeien al jaren fors. Recent is daar het beheer van het Energiefonds Overijssel bijgekomen. Dit nieuwe fonds is uniek vanwege de publiek-private samenwerking bij de totstandkoming van het fonds.
ASN Bank heeft voor haar vestiging in Den Haag een vacature voor een: Senior Product Developer
Functieomschrijving Senior Product Developer:
- Je ontwikkelt nieuwe producten.
- Je implementeert nieuwe producten.
- Je signaleert nieuwe business.
- Je houdt bestaande producten actueel.
- Je onderzoekt de mogelijkheden om ideeƫn om te zetten in nieuwe producten, vooral fondsen en mandaten voor institutionele partijen, zoals overheden.
In deze functie heb je vooral de rol van interne projectmanager. Daarbij zijn je gevoel voor commercie en je creativiteit heel belangrijk, evenals affiniteit met beleggen en gevoel voor de ontwikkelingen in de markt.
Wat vragen wij:
- HBO- of WO-opleiding.
- Minimaal vijf tot tien jaar ervaring in productontwikkeling.
- Bekend met de funding van productconcepten voor retail en de institutionele markt.
- Affiniteit met de duurzame missie van de ASN Bank.
- Affiniteit met beleggen en financiƫle producten.
- In staat planmatig te werken en organiseren.
- Goede communicatieve vaardigheden.
- Accuratesse.
- Ervaring in de financiƫle dienstverlening is een pre.
Competenties:
Je hebt een sterke persoonlijkheid: volhardend, ondernemend en vasthoudend. Je bent initiatiefrijk en hebt overtuigingskracht. Natuurlijk ben je creatief en beschik je over bestuurlijke sensitiviteit. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met de duurzame missie van de ASN Bank.
Wat bieden wij:
De ASN Bank is een succesvolle, zelfstandig opererende dochter van SNS Bank. Daarmee maken wij onderdeel uit van SNS REAAL. Wij zijn een informele organisatie, waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. We hechten sterk aan eigen verantwoordelijkheid en voorbeeldgedrag, zowel voor de juiste sfeer als het resultaat. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima salaris, 13e maand, vervoersregeling en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Kijk voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden op: http://www.snsreaal.nl/werken-bij/werken-bij-sns-reaal/arbeidsvoorwaarden.html
Afdeling Vermogensopbouw:
De Afdeling Vermogensopbouw is verantwoordelijk voor de uitbouw van het spaar- en beleggingsbedrijf van de ASN Bank. Je werkt in een klein, hecht team, dat verantwoordelijk is voor de spaar- en beleggingsproducten van de bank. Jij wordt daarbij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van institutionele fondsen en andere ontwikkelingen in de duurzame beleggingswereld. De ontwikkeling van de nieuwe fondsen vraagt om een vakbekwame senior Product Developer met veel kennis en ervaring, die in staat is in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen. Door jouw kennis en creativiteit kun je met innovatieve producten het succes van de ASN Bank als fondsbeheerder verder uitbouwen.

ASN Bank:
Sinds 1960 streeft de ASN Bank naar een rechtvaardige, duurzame samenleving. Ruim honderd medewerkers maken het mogelijk dat de ASN-klanten bankieren met respect voor het klimaat en de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen en de behoeften van toekomstige generaties. De ASN Bank beheert voor bijna 600.000 klanten een totaal vermogen van ruim € 11 miljard. De ASN Bank is een onderdeel van SNS REAAL. Meer informatie: www.asnbank.nl.
SNS REAAL:
SNS REAAL is een Nederlandse bank-verzekeraar die bestaat uit sterke merken als SNS Bank, REAAL, Zwitserleven, ASN Bank en RegioBank. Wat ons bindt is onze missie: geldzaken echt eenvoudig en begrijpelijk maken.
(http://www.snsreaal.nl/werken-bij/werken-bij-sns-reaal/geef-gedrag-we-zijn-wat-we-doen.html)
Onze kernwaarde GEEF! laat zien dat wij ons verantwoordelijk voelen voor onze klanten, maar ook voor elkaar, voor de maatschappij en voor het resultaat dat daar uit voortvloeit. Meer weten? Kijk op www.snsreaal.nl.
Interesse in de vacature:
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken:http://vacature.onlinevacatures.nl/?vid=24615  Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Meer weten:
Met vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Sanne van de Luijster, recruiter, op 06 - 22 05 73 66. Vragen over de functie kun je stellen aan Bas-Jan Blom, directeur ASN Beleggingsfondsen op 070 - 356 93 60.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.