Header

Partner administratief recht/overheidsopdrachten - Antwerpen


Legal Forces, deel van USG People N.V., is actief in werving en selectie van juristen en in legal interim management.
Onze klant is een groot onafhankelijk advocatenkantoor in België.
Het kantoor heeft verschillende vestigingen in België.
Het kantoor biedt een volledige zakelijke dienstverlening aan Belgische en buitenlandse ondernemingen, overheden, financiële instellingen en particulieren.
Een persoonlijke en no nonsense aanpak en pragmatische oplossingen vormen de hoekstenen van de juridische dienstverlening door het kantoor, dat verder gekenmerkt wordt door een zeer transparante en open structuur met reële doorgroeimogelijkheden.
Onze klant wil het kantoor versterken met een partner in administratief recht.
Je staat mee in voor de uitbouw van een brede praktijk in administratief recht: stedenbouw, milieu, bodemproblematiek, ambtenarenzaken, overheidsopdrachten, PPS, institutioneel recht,…
Je bouwt de praktijkgroep administratief en publiek recht mee uit en bouwt en begeleidt het team van jongere medewerkers.
Een deel van je tijd gaat naar networking, het geven van seminaries, en in het algemeen, visibiliteit geven aan deze specialisatie van het kantoor.
Meer details omtrent de positionering en profiel van onze klant kunnen worden besproken tijdens een persoonlijke ontmoeting met de consultant die deze positie behandelt.
Je behaalde een Master in de Rechten in België en je kunt uitstekende studieresultaten voorleggen.
Je hebt minimum 10 jaar ervaring als advocaat in administratief recht in de ruime zin.
Je bouwde jouw ervaring op in een nichekantoor dan wel in een nationaal of internationaal advocatenkantoor.
Je hebt bij voorkeur een specialisatie opgebouwd in overheidsopdrachten.
Je hebt reeds enige klantenportefeuille opgebouwd die mee kan worden overgedragen
Je bent sterk in business development en bouwde doorheen je loopbaan een professioneel netwerk en een eigen klantenportefeuille uit. 
Idealiter werk je samen met een team van gedreven medewerkers dat met jou een nieuwe uitdaging wil aangaan. Je beschikt alleszins over team management capaciteiten en wordt erkend als een sterke coach voor jongere medewerkers. 
Nederlands is jouw moedertaal. Een zeer goede kennis van het Frans en het Engels is een troef 
Je bent communicatief sterk en streeft steeds naar een pragmatische en efficiënte oplossing voor een juridische probleemstelling.Je bent down to earth 
Je bent overtuigend en maakt mensen moeiteloos enthousiast voor jouw project en visie. 
Je bent ambitieus en neemt geen genoegen met de middelmaat.
Onze klant biedt je een unieke opportuniteit om deel uit te maken van een gedreven team van vennoten van een groeiend nationaal advocatenkantoor met een internationaal netwerk en uitstekende reputatie.
Je krijgt de kans en vrijheid om het departement administratief recht in Antwerpen mee vorm te geven en uit te bouwen.
Indien je interesse hebt in deze functie, gelieve jouw curriculum vitae per e-mail te sturen naar info@legalforces.be, ter attentie van Dieter Honoré, met vermelding "DH/12/04" of contacteer ons telefonisch op het nummer 02/218.47.34.