Header

(Web) applicatiebeheerder


(Web) applicatiebeheerder m/v  (24 uur per week)
 
NCDO
 is het centrum voor burgerschap en internationale samenwerking. NCDO levert een bijdrage aan de mondiale dimensie van burgerschap door kennis over en inzicht in internationale samenwerking van Nederlanders te vergroten. Dat doet zij door het delen van kennis, het verbinden van initiatieven en het stimuleren van beleidsvorming. NCDO werkt samen met overheid en politieke maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en wetenschap aan een duurzaam verbonden samenleving.
Het onderdeel Bedrijfsvoering bundelt de ondersteunende diensten financiën, inkoop & logistiek en  ICT.
Voor het onderdeel Bedrijfsvoering zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste  whizzkid voor onze vacature van (web)applicatiebeheerder m/v  
(24 uur per week)

Je taken
Je benut jouw kennis van ICT om technisch optimale oplossingen te maken. Je zorgt voor de implementatie van nieuwe functionaliteiten/toepassingen voor onze (web-) applicaties en stuurt programmeurs aan bij de verbetering van de (web-)applicaties. Je signaleert relevante (web-)ontwikkelingen. Je stelt gebruikershandleidingen en procedures op en geeft instructies aan medewerkers. Je voert OTAP-procedures (Ontwikkel-, Test-, Acceptatie-en Productieomgeving) uit of bewaakt deze. Je treedt op als gesprekspartner en zorgt voor de afstemming met diverse technische disciplines rond webtoepassingen en andere systemen ( ERP, kantoorautomatisering). Je neemt deel aan diverse projecten en overleggen.
Wat vragen we
Je hebt kennis en ervaring met ICT, content management systemen (bij voorkeur Drupal en Wordpress) en van veel gebruikte programmeer/webtalen. Je bent vaardig in het vertalen van klantwensen in oplossingen. Je hebt kennis van en ervaring met SEO, ad management systemen, Google Analytics (met name de achterkant/installatie), HTML, Photoshop (of gelijkwaardig), Javascript en CSS3. Je hebt een afgeronde opleiding op Hbo-niveau. Je hebt een brede belangstelling voor de ontwikkelingen op ICT en internetgebied. Competenties als probleemoplossend- en analytisch vermogen, klantgerichtheid, samenwerken en gedrevenheid vinden we belangrijker dan de lengte van jouw werkervaring.
Ons aanbod
NCDO biedt je een uitdagende functie in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal  € 2.394, - en maximaal € 3.213, - per maand op basis van een 38-urige werkweek (schaal 8). NCDO biedt je vooralsnog een contract tot en met 31 december 2013. 
Solliciteren
Wil je solliciteren? Vul dan uiterlijk zondag 14 april het sollicitatieformulier  in. Via dit formulier kun je je motivatie geven en je CV uploaden.  Vermeld bij je sollicitatie het vacaturenummer 2013-01.
Vragen?
Voor meer informatie over de inhoud van de  functie kun je contact opnemen met Edwin van Timmeren, adviseur digitale media (020 – 568 8753). Neem voor meer informatie over de sollicitatieprocedure contact op met Marcella Iedema, medewerker personeelszaken, 020-568 8747.