Header

Accountmanager Sponsoring


Het Nederlands Dans Theater bestaat uit twee gezelschappen met twee generaties dansers. Jonge, talentvolle dansers aan het begin van hun danscarrière dansen in Nederlands Dans Theater 2 en dansers in volle bloei in Nederlands Dans Theater 1. Beide gezelschappen geven voorstellingen in heel Nederland en in het buitenland. De thuisbasis is het Lucent Danstheater in Den Haag.
Het Nederlands Dans Theater is een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen van de wereld. Al meer dan 50 jaar lang werkt ons gezelschap met wereldberoemde (gast-) choreografen en ’s werelds beste dansers, zodat we ieder jaar internationaal toptalent blijven aantrekken. Achter de schermen werken ca. 115 medewerkers om de voorstellingen, dansbeleving en alle randvoorwaarden te perfectioneren, van medische begeleiding, naar licht- en geluidontwerp tot educatieactiviteiten. Gezamenlijk werken we aan innoverende, grensverleggende dansvoorstellingen en bieden wij onze bezoekers een onvergetelijke avond.  
Nederlands Dans Theater heeft grote ambities en werkt hard aan de invulling van het cultureel ondernemerschap. De nieuwe afdeling Commercial Affairs zet natuurlijk ook sterk in op sponsoring en partnerships met andere bedrijven en organisaties. Daarom zoekt NDT per zo spoedig mogelijk een:
Accountmanager Sponsoring m/v
(37,50 uur per week – fulltime dienstverband)
De Accountmanager Sponsoring heeft de volgende verantwoordelijkheden:
- Acquireren van nieuwe sponsors en het ontwikkelen (activeren) van relaties met bestaande Founding Partners en NDT Society-leden;
- Realisatie (samen met het team) van de financiële doelstelling voor corporate sponsoring;
- Bouwen en onderhouden van een effectief netwerk van bedrijven en organisaties;
- Ontwikkelen, uitvoeren en monitoren van marketing- en accountplannen;
- Vertalen van marketing- en accountplannen in dashboard van concrete acties in CRM-pakket Update Seven (samen met CRM-marketeer);
- Ontwikkelen en uitvoeren van relevante analyses en managementrapportages.
Wij zoeken een gedreven, pro-actieve en sterk resultaatgerichte collega die beschikt over:
- HBO/WO werk- en denkniveau;
- Minimaal 3 jaar professionele ervaring als accountmanager, bij voorkeur binnen bedrijfssponsoring;
- Commercieel talent met uitstekend organisatorisch vermogen;
- Inzicht in en begrip van Nederlandse filantropische en commerciële omgevingen en aantoonbaar in staat een relevant netwerk op te bouwen en te onderhouden;|
- Exceptionele vaardigheden op het gebied van relatiemanagement;
- De vaardigheid om sleutelfiguren op seniorniveau (intern en extern) op een succesvolle wijze te laten participeren in sponsor- en fondswervingsactiviteiten en ze te bewegen tot het realiseren van fondsenwervingdoelen;
- Uitstekende beheersing van Engelse en Nederlandse taal (kennis van andere talen is een pre).
Nederlands Dans Theater biedt een flexibele werkomgeving met een prettige, informele en professionele werksfeer. Onze organisatie is erg internationaal ingesteld en alle medewerkers werken vol passie en gedrevenheid aan de perfecte dansbeleving op en buiten het podium.
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.653,00 en maximaal
€ 3.513,00.Op deze functie is de CAO voor de Dans van toepassing.
Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Joost Poort, Senior Manager Commercial Affairs, op telefoonnummer 06-51318373. Voor meer informatie over het Nederlands Dans Theater, kijk op www.nederlandsdanstheater.nl.
Mail je sollicitatie met Curriculum Vitae en onder vermelding van de functienaam voor 12 mei a.s. naar: helen.vermeer@ndt.nl. Wij verzoeken je uitsluitend te solliciteren indien je volledig aan het door ons opgestelde functieprofiel voldoet.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.