Header

Medewerker Sales


Voor de afdeling Marketing en Communicatie zijn we per direct op zoek naar een gedreven en commercieel vaardige
Medewerker Sales (m/v)
(bij voorkeur fulltime)
NCDO is het Nederlandse kennis- en adviescentrum voor burgerschap, internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling. NCDO voert onderzoek uit, geeft trainingen en stimuleert de meningsvorming over mondiale thema’s. NCDO werkt daarbij samen met overheid en politiek, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en wetenschap.
Het werkgebied van de afdeling bestaat uit twee hoofdgebieden: Marketing en Communicatie. Marketing richt zich op het succesvol ontwikkelen en vermarkten van NCDO producten en diensten, inclusief fondsenwerving, sponsoring, verkoop en promotie. Communicatie: richt zich op corporate communicatie, public relations, reputatiemanagement, stakeholders en interne communicatie.
Je hoofdtaken
Je realiseert (telefonische) verkoop van advertentieruimte voor off- en online media. Je informeert relevante doelgroepen over de producten en diensten van NCDO. Je weet wat er speelt in de markt klanten en vertaalt deze kennis naar commerciële proposities. Je ontwikkelt met anderen nieuwe producten en concepten op basis van (latente) behoeften van klanten. Je ontwikkelt en
onderhoudt een netwerk gericht op het realiseren van sales en het aantrekken van sponsorgelden en werkt hierbij intensief samen met je collega’s van marketing. Je denkt mee over de verbetering van marketing- en salesactiviteiten.

Wat vragen we
Je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare salesfunctie, bij voorkeur in een commerciële omgeving. Je beschikt over een relevante afgeronde HBO opleiding. Je hebt affiniteit met mondiaal burgerschap. Je bent een resultaat gedreven verkoper. Je bent initiatiefrijk, commercieel vaardig en klantgericht.
Ons aanbod
NCDO biedt je een uitdagende functie in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden tot professionele ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal € 2.634, - en maximaal € 3.637, - per maand op basis van een 38-urige werkweek (schaal 9). NCDO biedt je vooralsnog een contract tot en met 31 december 2013.

Solliciteren
Wil je solliciteren? Stuur ons dan uiterlijk donderdag 8 mei je brief met CV via het sollicitatieformulier op NCDO.nl onder vermelding van het vacaturenummer 2013-03.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marcella Iedema, medewerker P&O, via 020 568 8747. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen gesteld worden aan Gerben Zeeman, hoofd marketing & communicatie (020 568 8739).