Header

Office Manager

De baan
Als office manager ben je de spin in het web op het foodwatch kantoor en ondersteun je het team waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met onze achterban, het updaten van de website, het schrijven en verzenden van de digitale nieuwsbrief en het maken van statistieken. Afhankelijk van prestatie is er ruimte om inhoudelijk en strategisch mee te werken aan de foodwatch-campagnes. Het betreft een functie voor minimaal 36 uur per week.

Jij
Jij hebt aantoonbare affiniteit met de campagnes en doelstellingen van foodwatch en bent per direct beschikbaar. Je hebt een HBO/WO-niveau met een relevante achtergrond. Sterke communicatievaardigheden in het Nederlands en het Engels (zowel schriftelijk als verbaal) zijn een vereiste. Kennis van de Duitse taal is een pré. Je bent iemand die zowel goed in teamverband als zelfstandig kunt werken en die er niet van schrikt om over te werken in drukke tijden. Daarnaast ben je goed met cijfers, leer je snel, ben je veelzijdig en niet bang is om initiatief te nemen.

Wij
Wij bieden jou een afwisselende baan binnen een jonge en dynamische organisatie. Het team is gemotiveerd en flexibel. Het salaris is marktconform en de sfeer is prettig, informeel en motiverend. Het contract loopt in eerste instantie tot 1 januari 2014, met mogelijkheid op verlenging.

foodwatch
foodwatch is een jonge, internationale organisatie die reeds in 3 landen binnen Europa actief is. Wij zetten effectieve campagnes in om onze doelstelling, volledige transparantie binnen de voedselproductieketen, te realiseren. foodwatch is opgericht in 2002 in Duitsland en sinds 2010 actief in Nederland.

Interesse?
Geïnteresseerden worden gevraagd hun C.V. en bondige motivatiebrief uiterlijk woensdag 1 mei te sturen aan Meike Rijksen – meike.rijksen@foodwatch.nl. Voor vragen kan er op werkdagen tussen 15:00 en 16:00 contact op worden genomen met Meike Rijksen via tel: 020-7741079