Header

Wageningen UR Senior Adviseur Subsidies & Contracten

Senior Adviseur Subsidies & Contracten

Wij zoeken
Wij zoeken een Senior Adviseur Subsidies & Contracten, die het Liaison Office bij het Departement Maatschappijwetenschappen in Wageningen University komt versterken. In deze functie ben je de intermediair tussen onze projectleiders (wetenschappers) en onze financiers in binnen- en buitenland (Europese Commissie, Ministeries, NWO, bedrijfsleven etc.).

Je belangrijkste taken binnen deze functie zijn:
• Adviseren van projectleiders over het zo optimaal mogelijk opstellen van projectvoorstellen 2e en 3e geldstroom binnen de voorwaarden van subsidieprogramma’s, opdrachten en aanbestedingen;
• In samenwerking met projectleiders zelfstandig opstellen van projectbegrotingen en eenvoudige contracten. (Complexe juridische zaken vallen onder de verantwoordelijkheid van de jurist binnen het team);
• Onderhouden van de contacten met externe financiers en mogelijke partners tijdens de acquisitiefase;
• Volgen van ontwikkelingen in subsidieland en adviseren en informeren van leerstoelgroepen over relevante subsidiemogelijkheden en de daarbij behorende voorwaarden.

De Social Sciences Group (SSG) van Wageningen UR bestaat uit het Departement Maatschappijwetenschappen (DMW) van Wageningen University, het Centre for Development Innovation (CDI) in Wageningen en het onderzoeksinstituut LEI in Den Haag. De stafafdeling Liaison Office van SSG bestaat uit een Hoofd en 10 medewerkers en is gehuisvest in Den Haag en Wageningen.

Het Liaison Office van DMW coördineert en adviseert ten aanzien van 2de en 3de geldstroom projectaanvragen, gericht op binnen- en buitenlandse financiers, binnen het beleid van de instelling. Daarnaast ondersteunt het Liaison Office de procedures rondom aanmelding en toelating van buitenlandse PhD-studenten. Het Liaison Office faciliteert de leerstoelgroepen bij het formuleren van projectvoorstellen, begrotingen en contracten, interne procedures, afstemming met financiers en partners, stafafdelingen en accountbeheer. Tevens wordt de Directie SSG geadviseerd over het te voeren beleid.

Wij vragen
• Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding met aantoonbare, meerjarige financiële en enige juridische ervaring in het behandelen van complexe projectaanvragen (bedrijfsleven, Europese Commissie, ontwikkelingssamenwerking, openbare aanbestedingen);
• Je bent een goede teamplayer met een “hands on” mentaliteit;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
• Je bent analytisch en zorgvuldig, maar weet dit te koppelen aan een pragmatische en resultaatgerichte werkhouding.

Wij bieden
Een afwisselende functie binnen een prettige en open werkomgeving. Een dienstverband voor 1 jaar voor 1.0 fte. Afhankelijk van functioneren en budgettaire ruimte zijn er mogelijkheden voor verlenging. Salaris is afhankelijk van relevante werkervaring en opleiding en bedraagt maximaal € 4374,- (schaal 11 CAO Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een volledige werkweek (38 uur).

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Ingeborg Oude Lansink, Hoofd Liaison Office SSG. Telefoonnummer; 0317-486063 of mailen naar Ingeborg.Oudelansink@wur.nl. (Gelieve dit e-mail adres niet te gebruiken om uw sollicitatie te versturen).

Solliciteren
Graag ontvangen wij uw online sollicitatie via www.werkenbij.wur.nl of klik hier vóór donderdag 1 maart 2012.

Wij zijn
Wageningen UR (University & Research centre)
Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein gezonde voeding en leefomgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema’s als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 6500 mensen aan de kwaliteit van leven.

Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor.
Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen UR op www.werkenbij.wur.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.