Header

Medewerker Kantine


Amnesty International streeft naar een wereld waarin iedereen alle rechten geniet die zijn vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en andere internationale mensenrechtendocumenten. In navolging van deze visie is het de missie van Amnesty International om onderzoek te doen en actie te voeren gericht op het voorkomen en beëindigen van ernstige schendingen van deze rechten. In Nederland telt de organisatie bijna 300.000 leden en donateurs. Er werken ca. 200 medewerkers waarvan ongeveer tweederde betaald.
In verband met ziektevervanging  
zoeken wij een tijdelijke
medewerker kantine
voor 6 maanden voor 36 uur per week
De functie
De medewerker kantine draagt zorg voor de dienstverlening rond eten en drinken. Tevens verzorgt de medewerker het beheer van de keuken en de pantry’s.
Afdelingsinformatie
De medewerker kantine is werkzaam voor de afdeling Facilitaire Dienstverlening. De afdeling is verantwoordelijk voor de taken op het gebied ICT, informatievoorziening, huisvesting, catering, repro en receptie. De afdeling bestaat uit 10 betaalde en 11 vrijwilligers/Pantar medewerkers.
Je werkzaamheden
  • verzorgt de dagelijkse lunch voor medewerkers en gasten. Bereidt en verstrekt eenvoudige koude en warme lunchgerechten en zet de lunch klaar
  • verzorgt de catering en zet hapjes en drankjes klaar bij in- en externe recepties, vergaderingen en andere bijeenkomsten
  • fungeert daarbij als gastheer/-vrouw, serveert hapjes en drankjes en ruimt de ruimte(n) op
  • houdt de keuken, keukeninventaris en pantry’s schoon en opgeruimd
  • draagt zorg voor het opruimen van de lunchruimte(n)
  • verzorgt het dagelijks onderhoud (schoonmaken en bijvullen) van in het gebouw aanwezige apparatuur zoals koffiezetapparaten, ijskasten en vaatwassers
  • signaleert tekortkomingen en gebreken en lost deze op en/of meldt ze aan de leidinggevende
  • beheert de voorraad die gebruikt wordt voor de eigen werkzaamheden en doet binnen vaste kaders bestellingen, controleert de bestellingen en bergt ze op
Je profiel
  • relevante horeca opleiding op mbo-niveau
  • aantoonbare werkervaring als medewerker kantine
  • in het bezit van een diploma sociale hygiëne
  • klantgerichte en flexibele instelling
  • resultaatgericht, stressbestendig en zelfstandig
  • affiniteit met het werk van Amnesty
Arbeidsvoorwaarden
De aanstelling is voor bepaalde tijd voor de duur van maximaal 6 maanden in verband met ziektevervanging van een collega voor 36 uur, verdeeld over 5 dagen, per week.
De arbeidsvoorwaardenregeling van Amnesty International is van toepassing. Het salaris bedraagt bij indiensttreding min. € 2.224,44 en max.               € 2.706,41 met een maximale uitloop tot € 3.166,08 bruto per maand bij een 40-urige werkweek.
Wij bieden een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen.
Sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Austine Malang, Coördinator Facilitair Beheer, tel. 020-6264436 of via e-mail: a.malang@amnesty.nl. Aanwezig maandag t/m donderdag.
Je sollicitatiebrief ontvangen wij graag uiterlijk dinsdag 19 februari a.s. via het sollicitatieformulier: http://www.amnesty.nl/solliciteren-bij-amnesty.
De kandidaten die uitgenodigd worden ontvangen hierover uiterlijk vrijdag 1 maart 2013 bericht. De eerste gespreksronde zal plaatvinden op dinsdag 5 maart en de tweede op dinsdag 12 maart 2013.
De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.