Header

Soa Aids Nederland Functioneel Beheerder Database


Werk mee aan een wereld zonder aids én help soa’s bestrijden.
Met een baan bij de samenwerkende organisaties Aids Fonds - STOP AIDS NOW! - Soa Aids Nederland komen je talenten en je betrokkenheid samen.
Op ons kantoor in Amsterdam werken ruim 120 zeer gedreven mensen.
Het programma Marketing is verantwoordelijk voor de agenda setting en fondsenwerving van STOP AIDS NOW! en het Aids Fonds. CRM-processen vormen het kloppend hart van de fondsenwervingsstrategie bij particuliere donateurs. Om het team te versterken zoeken we een
Functioneel Beheerder Database
(24 uur per week)
taken & talenten
  • Je verzorgt samen met een collega het dagelijks beheer van Charibase, de donateursdatabase van Aids Fonds en STOP AIDS NOW! 
  • Je ondersteunt de collega’s die werken met de Database
  • Je bent in staat om marketing wensen te vertalen in selecties en hebt oog voor datakwaliteit
  • Je bewaakt de koppelingen tussen het klantenbestand en gerelateerde systemen als het datawarehouse, email verzend platformen, websites etc.
Je salaris ligt tussen de € 2.241 en € 3.043 bruto per maand (bij 36 uur).
De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een verlenging na een positieve beoordeling.
opleiding & ervaring
  • Je hebt een goede kennis van MS sequel server, SQL, Excel.  
  • Ervaring met Charibase is een pré
  • Je bent stressbestendig en werkt planmatig
  • HBO werk- en denkniveau bijvoorbeeld in Bedrijfskundige of Informatica en tenminste 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
betrokkenheid
Werken bij Aids Fonds -  STOP AIDS NOW! – Soa Aids Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een mooi doel. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een open en gezellige sfeer, waar de verschillende afdelingen erg betrokken zijn bij elkaars projecten. 
Meer informatie?
Bel (020-62 62 669) of mail (ikuppens@soaaids.nl) met Functioneel Beheerder Database Ieske Kuppens. Of kijk op www.soaaids.nl
Meteen solliciteren?
Stuur stafmedewerker personeelszaken Jan de Vries een brief (Keizersgracht 392, 1016 GB Amsterdam) of een e-mail (vacatures@soaaids.nl). Laat ons voor 28 februari weten waarom jij de persoon bent die we zoeken.