Header

Onderhoudstechnicus Quality Measurements Instruments Shell Pernis

Shell is een wereldwijde actieve grope van ondernemeing op het gebied van energie en petrochemie. Wij hebben mensen werkzaam in meer dan 90 landen. Onze doelstelling is de samenleving te voorzien van energie op een manier die economisch, milieutechnisch en maatschappelijk verantwoord is.

Shell Pernis is de meest gebruikte benaming voor de fabrieken van Shell op het grote bedrijventerrein (425 hctaren) nabij Pernis en Hoogvliet. In ongeveer zestig verschillende fabrieken worden olieproducten en basischemiecalien gemaakt op basis van aardolie. De bekendste daarvan zijn benzine en diesel, maar bijvoorbeeld ook kerosien en LPG. De basischemicalien dienen als grondstof oor de fabricage van dagelijkse gebruiksgoederen.

De raffinaderij van Shell Pernis is de grootste van Europa en een van de grootste ter wereld.
Responsibilities:

In deze baan voer je preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden aan analyse-apparatuur en gasdetectie-apparatuur uit op onze fabrieken en installaties. De apparatuur waaraan je werkt is heel divers. Je spoort zelfstandig of in teamverband storingen op en neemt de nodige acties voor het oplossen van die storingen.

Na een inwerkperiode en trainingstraject word je verantwoordelijk voor het veilig en milieubewust uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden aan analyseapparatuur en gasdetectie.

Naast het werken aan preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden houd je je ook bezig met de begeleiding van kleine projecten en fabrieksstops. Je bent daarnaast administratief verantwoordelijk voor o.a. het bijhouden; afhandelen van storingsmeldingen en rapporten; verbetervoorstellen; bestellen van materialen en tekeningen.

Je hebt contact met collega’s, operatie en contractors. De werkzaamheden worden zelfstandig of in teamverband uitgevoerd.



Requirements:

· Je bent in het bezit (of in opleiding) van een MTS/ MBO diploma Elektrotechniek, Energietechniek, Meet- en Regeltechniek, OTEI of vergelijkbare diploma in deze vakgebieden. Indien je in het bezit bent van de cursus Analyser Onderhoudstechnicus (AOTech cursus in Brielle) is dit een pre.

· Ook MTS/ MBO’ers met elders verworven competenties op basis van relevante werkervaring die geïnteresseerd zijn in het QMI vakgebied en zich hierin verder willen bekwamen zijn van harte welkom.

Wij zoeken mensen met affiniteit voor techniek, equipment en analytisch ingestelde vakmensen met een scherp oog voor kwaliteit. Daarnaast moet je bereid zijn om je verder te bekwamen in het vakgebied QMI.

Competenties (Skill):

Analytisch vermogen

Zelfstandig werken

Initiatief

Samenwerken

Kwaliteitsgericht



Application Deadline: Tuesday 31 July 2012

Number of Vacancies: 1

Let op! Het registratieporces is in het Engels, mocht je assistentie nodig hebben klik dan op de icoon - Sollicitatieassistent - op de home page.

Wij beoordelen tussentijds de binnengekomen sollicitaties en nodigen geschikte kandidaten uit voor een interview.


Onderhoudstechnicus Quality Measurements Instruments Shell Pernis