Header

Vállalati Ügyfélkapcsolati Menedzser - Rákoskeresztúr

1917671
GE Capital
Capital - International
A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását.

A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.
Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellenére is folyamatosan stabilan és nyereségesen teljesít. Kiemelték, hogy a piaci trendekkel szemben is növelni tudta vállalati hitelállományát emellett lakossági üzletága is jelentős eredményeket ért el az új számlanyitások és a hitelkártya kibocsátás terén.

A Budapest Bank üzleti tevékenységét és társadalmi felelősségvállalási programjait már a korábbi években is számos díjjal ismerték el – többek között a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztését célzó programjaival a bankok között egyedülálló módon egymás után három alkalommal nyerte el a MasterCard által kiírt Az Év Bankja versenyen „A pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank” címet.

Munkatársaink szerepét kulcsfontosságúnak tartjuk üzleti eredményességünkben. Üzleti stratégiánkkal összhangban tudatosan tervezzük a vezetői utánpótlást, fejlesztjük a kiemelkedő tehetségeket és nyomon követjük egyéni fejlesztési terveik megvalósítását. A frissdiplomások számára vezetőképző programokat indítunk és nyomon követjük egyéni fejlesztési terveik megvalósítását.

A Budapest Bank vállalati kultúrájának meghatározó értéke a rugalmasság és a nyitottság. Mindenki számára egyenlő esélyeket biztosítunk a képességük és teljesítményük szerinti érvényesüléshez. A család és karrier szerepkörök összeegyeztethetőségét atipikus foglalkoztatási formákkal támogatjuk, illetve nagy hangsúlyt fektetünk munkatársnőink érvényesülésére, karrierjük fejlesztésére is. Alapító és aktív tagjai vagyunk a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fórumának.

Munkatársaink jó közérzete kiemelten fontos számunkra. Ennek érdekében „HealthAhead – Egészség mindenekelőtt” néven komplex egészségprogramot indítottunk, amelynek célja, hogy kollégáink és családtagjaik nagyobb figyelmet fordítsanak egészségük megőrzésére.

A Budapest Bank hosszú évek óta példaértékű munkát végez a társadalmi felelősségvállalás terén, amely mára a vállalati kultúra szerves részévé is vált. Szerepet vállalunk a pénzügyi tudatosság fejlesztésében, a kultúra és a szellemi élet, az oktatás és a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatásában. Munkatársainkat arra buzdítjuk, hogy személyes elköteleződéssel, önkéntes munkával vegyék ki részüket a közösségek fejlődését célzó akciókból.

Csatlakozzon a Budapest Bank LinkedIn csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk!
Vállalati Ügyfélkapcsolati Menedzser - Rákoskeresztúr
Experienced
Sales
Relationship Management
Hungary
Budapest
1173
No
Értékesít a jellemzően kis állományú portfóliójába tartozó - alapvetően kisvállalati ügyfelek részére termék alapon. Új ügyfelek szerzése KKV ügyfélkörben. Az általa akvirált, és meglévő ügyfélkörének megtartása, a kockázatok menedzselése, további termékeladás, hitelezési feladatok ellátása, beleértve az ügyletek strukturálását és azok képviseletét. Együttműködik az értékesítés támogatással.
ÜGYFÉLBEFOGADÁS/Ügyfél Akvirálás/Hiteldöntések előkészítése/hiteldöntés: Az ügyfélkapcsolati menedzser feladata a vállalati üzletközpont akvirálási tevékenységének folyamatos, hatékony támogatása, új ügyfelek megkeresése, ügyféltárgyalások lebonyolítása, árazási javaslattételek lebonyolítása, a számlavezetési és hitelajánlatok elkészítése és utánkövetése, illetve a vezetők aktív tájékoztatása a folyamatban lévő ügyekről. A hitelek döntés előkészítési szakaszában feladatuk a hitelek biztosítéki hátterének véglegesítése az ügyféllel, az előterjesztések előkészítése, illetve javaslattétel a finanszírozási feltételekkel kapcsolatban. A hitelbírálatig folyamatosan tájékoztatják vezetőiket az aktualitásokról, valamint a döntéshozókkal egyeztetnek.
SZERZŐDÉSKÖTÉS/ FOLYÓSÍTÁS/MONITORING: Az ügyfélkapcsolati menedzser a szerződéstervezetek egyeztetését és aláírását követően egyezteti a folyósítási feltételeket az ügyféllel, nyomon követi azok teljesülését, szükség esetén lefolytatja a garantőr intézményekkel az egyeztetéseket. A hitelek monitoringjához kapcsolódóan az előírt monitoringokat elvégzi, a monitoring tárgyalásokat lefolytatja, a késedelemmel rendelkező ügyfelekkel a korai behajtási folyamatokat elvégzi.
TERMÉKALAPÚ HITELEZÉS: A termékalapú hitelezési folyamatok teljes körű ismeretében a portfóliójában meglévő és a potenciális ügyfélkör igényeinekf elmérése, ügyféltárgyalások lefolytatása, a teljes hitelügylet végig vitelének lebonyolítása. A termékalapú monitoring folyamatok elvégzése.
SZÁMLAVEZETÉS: Az ügyfélkapcsolati menedzser feladatai közé tartozik a számlavezetéshez, elektronikus bankoláshoz, bankkártyákhoz és egyéb számlavezetési termékekhez kapcsolódó termékpaletta értékesítése, a meglévő és potenciális ügyfélkör felé történő ajánlása.
Az új csapattagnak rendelkeznie kell felsőfokú szakirányú végzettséggel, melyet nívós felsőoktatási intézményben szerzett. A munkavégzéshez elengedhetetlen a Word, Excel magas szintű ismerete.
1-3 év pénzintézetnél, más kereskedelmi banknál KKV kapcsolattartásban, finanszírozásban szerzett tapasztalat. B kategóriás jogosítvány, középfokú angol nyelvtudás. Alkalmazás feltétele érvényes erkölcsi bizonyítvány.
Olyan csapattagot keresünk, aki nem az akadályokat, hanem a lehetőséget látja, aki nem esik kétségbe, ha valami nem sikerül elsőre, aki szereti próbára tenni magát, és fontos számára az eredményesség, a sikerélmény.
FOLYAMATOS TANULÁS;
KITARTÁS;
LELKEDÉS;
SZEMÉLYES FELELŐSSÉG ;
CÉLOK ELÉRÉSE;
DÖNTÉSHOZATAL;
ÖNMENEDZSELÉS;
BELEÉRZŐ KÉSZSÉG;
MÁSOK BEFOLYÁSOLÁSA;
ÜGYFÉL –ÉS ÉRTÉKESÍTÉS FÓKUSZ;
DIPLOMÁCIA ÉS TAPINTAT;
KONCEPCIÓZUS GONDOLKODÁS;
KONFLIKTUSKEZELÉS;
EREDMÉNY ORIENTÁCIÓ;
CSAPATMUNKA;
FELELŐSSÉGVÁLLALÁS MÁSOKÉRT;
PROBLÉMAMEGOLDÁS.
https://xjobs.brassring.com/tgwebhost/jobdetails.aspx?partnerid=54&siteid=5346&jobid=1139019