Header

Butiksansvarlig praktikant til tøjbibliotek, Copenhagen, Denmark

Hvem er vi?
Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største humanitære organisation. Vi arbejder i hele verden på at hjælpe flygtninge med at genskabe en normal tilværelse.
Vi åbner i foråret et kvalitets tøjbibliotek, hvor kvinder kan låne f.eks. kjoler, jakker og smykker, især indenfor festtøj og lejlighedstøj. Vi vil gerne bidrage til en mere miljøvenlig beklædningskultur, med mindre tekstilaffald og forurening grundet rens og vask til følge. Samtidig vil overskuddet fra tøjbiblioteket støtte Dansk Flygtningehjælps frivillige arbejde i Danmark.
Derfor søger vi en praktikant 18 timer om ugen, som har lyst til at indgå som butiksansvarlig i det nye modekoncept.
Opgaverne
Stedet vil blive drevet af et hold frivillige i samarbejde med en projektleder – og dertil ønsker vi os en butiksansvarlig. Du vil – sammen med projektlederen – blive ansvarlig for f.eks. vagtplaner, åbningsrutiner, logistik omkring returnering og korrekt behandling af tøjet, samt at butikken fremstår indbydende.
Vi søger:
En person, der er struktureret og ansvarsfuld. Du bliver et vigtigt led i at skabe en god hverdag for både frivillige og kunder.Du skal have ordenssans og blik for detaljer – både i planlægning og i rummet omkring dig.Ikke mindst får du også en vigtig rolle som gennemgående person i forhold til det frivillige hold og vi ønsker os derfor, at du har et godt humør, og er venlig og respektfuld i forhold til mennesker omkring dig.Helt optimalt har du erfaring med butiksdrift fra andre praktikker eller (studie)jobs, men det er ikke en betingelse.
Vi kan tilbyde:
  • Værdifuld erfaring med butiksdrift, kundehåndtering og frivilligkultur i trygge ramme med supervision og støtte.
  • Mulighed for stort ansvar og indflydelse for den rette.
  • Praktik midt i skønt modetøj, som du får gratis medlemskab til
  • Et hold af frivillige med masser af drive og godt humør omkring dig.
Tiltrædelse og vilkår
Praktikken begynder 1. marts og løber til 1. juli 2014. Arbejdstiden er 18 timer pr. uge, som fortrinsvist kommer til at ligge på hverdage, når butikken har åbent tirsdag – torsdag fra kl. 13 – 18. Hertil kan komme lejlighedsvise aften- eller weekend opgaver efter aftale.Praktikken er ulønnet. Arbejdsstedet er Hyskenstræde 7, 1.sal, København K.
Yderligere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Susanne Krogh Petersen på Susanne.krogh.petersen@drc.dk, tlf. 5219 5199Du kan læse mere om tøjbiblioteket på chareboutique.dk.
Ansøgning og CV
Din ansøgning, mærket "Praktikant til tøjbibliotek", skal være os i hænde senest mandag d. 10. februar 2014.
Stillingen kan kun søges via vores online-ansøgningssystem på www.flygtning.dk under Stillinger/Ledige stillinger (klik på stillingen og derefter på "Søg jobbet" i bunden af det vindue, der åbnes). Husk at vedhæfte din ansøgning og CV.