Header

Design Facilitators

OikosXplore organiseert in heel Nederland activiteiten over duurzame ontwikkeling voor diverse jongeren- en studentengroepen. Studenten zelf verzorgen deze workshops, festivalcampagnes en presentaties. Voor het vormgeven van nieuwe workshops en activiteiten, is oikosXplore op zoek naar:

Design Facilitators (M/V)


Als Design Facilitator houd je je bezig met ontwerpen, lay-out en het bewerken van afbeeldingen of filmmateriaal. Daarnaast ben je veel te vinden op social media en houd je de verschillende social mediakanalen van oikosXplore up to date. Je kan ook gevraagd worden om actuele informatie te plaatsen op onze website. Wil jij op een leuke manier werkervaring opdoen met flexibele opdrachten waarin je je creativiteit kwijt kunt? Vind je het leuk om je vaardigheden in te zetten voor activiteiten rond duurzame ontwikkeling? Solliciteer dan voor de functie van Design Facilitator bij oikosXplore. Je krijgt tussentijds trainingen en professionele begeleiding op het gebied van duurzame ontwikkeling.

Wij bieden je een interessante en inspirerende omgeving om jezelf te ontwikkelen en geven je de kans om kennis te maken met diverse opdrachten in een professionele setting. Als facilitator heb je recht op een vergoeding.

Functie-eisen

• Aantoonbare ervaring met minimaal 2 van de volgende Adobe-programma’s: Photoshop/Flash/InDesign/Illustrator• Ervaring met social media• Ervaring met een CMS (liefst Drupal) strekt tot aanbeveling• Uitstekend gevoel voor design, vorm geving en trends• Vermogen om zelfstandig grafische concepten te maken en uit te werken• Beschikbaarheid voor minimaal een jaar, flexibel inzetbaar. Geïnteresseerd? Stuur dan vóór 13 februari 2012 een e-mail met je CV, een motivatie en een digitaal portfolio naar oikosxplore@stichtingoikos.nl. N.B. Als het portfolio zwaarder is dan 3 MB, stuur het dan via WeTransfer.com.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Geke Kieft of Rogier van der Weijden via 030 2361500. Kijk ook op www.oikosxplore.nl