Header

Online Specialist

Simavi zoekt een online specialist die nieuwsgierigheid met ondernemerschap combineert.

Simavi is een ambitieuze, groeiende ontwikkelingsorganisatie. Samen met lokale organisaties verbeteren we de gezondheid van mensen in de armste gebieden ter wereld en bieden we directe en praktische steun. We richten ons speciaal op moeders omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie. Op dit moment werkt Simavi aan circa 190 projecten in 9 verschillende landen. Bij Simavi zijn 42 mensen in dienst.

Voor de afdeling Campagnes & Fondsenwerving zoeken wij:

Medewerker online communicatie / contentmanager (32 a 36 uur p.w.)
In deze functie ben je verantwoordelijk voor optimale (marketing)communicatie met de doelgroepen van Simavi. En dus voor het verder ontwikkelen en beheren van de site simavi.nl, diverse campagne websites en digitale nieuwsbrieven. Ook beheer je de diverse social media accounts en bouw je deze verder uit. Je bent dan ook de spin in het web van alle informatie die de ronde doet binnen en over Simavi. Je onderhoudt pro-actief contacten met de collega’s en (buitenlandse) partners. Je voelt goed wat er speelt en welke informatie op welk moment in welk medium op welke manier moet worden opgenomen, gedeeld of gevraagd. Je werkt aan usability, vindbaarheid (SEO) en het genereren van traffic. Je haalt je voldoening uit het halen van deadlines en weet daar waar nodig druk uit te oefenen op anderen om zaken voor elkaar te krijgen. Je onderhoudt zelfstandig contacten met leveranciers (webontwikkelaar, e-marketeers, enz) en bewaakt zowel afgesproken budgetten met als de gewenste kwaliteit van deze leveranciers. Je rapporteert aan het hoofd Campagnes en Fondsenwerving.

Je vaardigheden en kennis:
Je hebt een HBO opleiding in een commerciële / communicatieve richting afgerond. Je hebt uitstekende communicatieve en online redactionele vaardigheden en beheersing van Nederlands en Engels. Ook heb je minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van content management, webredactie, social media en online marketing. En dus enige (technische) kennis van HTML, Flash en Photoshop, het analyseren van webstatistieken zoals Google Analytics én ervaring met search engine optimization. Bovendien heb je affiniteit met ontwikkelingssamenwerking.

Je competenties:
Je bent nieuwsgierig, ondernemend, neemt verantwoordelijkheid, bent creatief in het vinden van oplossingen en je bent er op uit om – in gezamenlijkheid – resultaten te boeken.

Wij bieden:
Een zelfstandige, functie in een informele, dynamische organisatie met korte lijnen en een resultaatgerichte bedrijfscultuur.

Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring binnen een salarisschaal van minimaal € 2.125,32 maximaal € 3192,97,00 bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur. De functie is vacant per 15 maart 2012. Wij bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Indien je belangstelling hebt, kun je tot vrijdag 17 februari as je CV en begeleidende brief mailen aan kitty.schoenmaker@simavi.nl onder vermelding medewerker online communicatie. De gesprekken vinden plaats op donderdag 23 februari 2012. Voor aanvullende informatie en/of het opvragen van het functieprofiel kun je contact opnemen met Kitty Schoenmaker: 023-5318055.
NB: Deze functie heeft ook in januari 2012 uitgestaan. Als je al in januari hebt gesolliciteerd op deze functie en niet bent uitgenodigd voor een gesprek, gelieve dan geen nieuwe sollicitatie te sturen.Zie voor meer informatie: www.simavi.nl