Header

Technical Presales -harjoittelija IBM:n Systems and Technology Group -yksikköön

Job description
IBM Systems and Technology Group (STG) on johtava palvelin- ja tallennusjärjestelmä -ratkaisujen toimittaja. Laitteistotarjontamme sisältää markkinoiden teknisesti edistyksellisimmän ja laajimman palvelin- ja tallennusjärjestelmäportfolion, jonka pohjalta toteutamme yhdessä kumppaneidemme kanssa kustannustehokkaita ja teknisesti innovatiivisia infrastuktuuriratkaisuja. IBM:llä on pitkä kokemus innovaatioiden tuomisesta palvelin- ja tallennusvalikoimaan, josta löytyy sopivat ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille, kaikkiin tilanteisiin. Jatkuva tuotekehitys varmistaa viimeisimpien teknisten ratkaisuiden olevan aina asiakkaidemme saatavilla

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijoita harjoittelijaksi IBM:n järjestelmä- ja teknologiayksikköön myynnin teknisten toimintojen tueksi. Tekninen harjoittelija tulee tutustumaan markkinoiden johtaviin palvelin- ja tallennusteknologioihin sekä toimimaan Technical Presales -ryhmän tukena. Valitut henkilöt tulevat myös osallistumaan yksikön tapahtumien ja kampanjoiden järjestelyihin.

Teknisen harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm.
- Technical Presales -toimintojen tukeminen
- Tuote- ja teknologiapäivitysten järjestäminen
- Yksikön koulutus- ja sertifiointiohjelmien ylläpito
- IBM:n demoympäristön ylläpito ja kehittäminen kokeneiden ammattilaisten tukemana

Odotamme sinulta proaktiivista, innostunutta ja haasteita pelkäämätöntä asennetta, kiinnostusta IT-alaan sekä myyntiin ja markkinointiin. Hyvät sosiaaliset taidot, analyyttinen ongelmanratkaisukyky sekä kunnianhimoinen ote työhön ovat avaimia tehtävässä menestymiselle. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätön ja alan ohjelmistojen, laitteiden ja palvelujen tunteminen katsotaan eduksi. Käytännön kokemus palvelin- ja tallenusjärjestelmien konfiguroinnista ja ylläpidosta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tehtävä on osa- ja määräaikainen. Työn viikkotuntimäärä on maksimissaan 30 tuntia ja sopimus solmitaan vuodeksi.
Required
  • Pre-University qualification
  • Basic knowledge in Marketing and Market Research alternatively IT platforms and architectures
  • Basic knowledge in Analytical Thinking
  • At least 1 year experience in MS Office Tools: Excel, Powerpoint
  • English: Fluent
  • Finnish: Fluent


IBM is committed to creating a diverse environment and is proud to be an equal opportunity employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, gender, gender identity or expression, sexual orientation, national origin, genetics, disability, age, or veteran status.

If you are using a mobile phone you can submit your contact information rather than complete a full application.
Technical Presales -harjoittelija IBM:n Systems and Technology Group -yksikköön