Header

Acties Coördinator (20 uur per week)

20 uur per week.
Jij:
Jij bent energiek. Je inspireert mensen en krijgt ze in beweging. Jij bent positief, enthousiast en je hebt commercieel inzicht. Jij bent het visitekaartje voor mensen en bedrijven die acties organiseren voor War Child. En snapt dat je dan soms lastige vragen moet stellen om maximaal rendement te kunnen behalen. Jij maakt deel uit van de afdeling Marketing & Fondsenwerving (M&F), team Acties en Vrijwilligers en ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Acties en Vrijwilligers. Jij geeft zelf functioneel leiding aan 1 medewerker en geeft leiding aan stagiair(e)s. De afdeling M&F draagt via fondsenwerving zorg voor het binnenhalen van de benodigde middelen van War Child uit de Nederlandse en internationale markt. Een goede verhouding van fondsen uit verschillende doelgroepen en geografische gebieden is van groot strategisch belang voor War Child om de onafhankelijke positie te kunnen behouden. Daarnaast zorgt M&F voor het positioneren (bv imago- en naamsbekendheid) van de organisatie in de Nederlandse en internationale markt.
Jouw uitdaging:
Jij coördineert en begeleidt fondsenwervende acties geïnitieerd door derden of door War Child. Je houdt het overzicht over alle acties en haalt het beste uit je team. Jij draagt bij aan de formulering van de wervingsplannen vanuit de kennis van ‘acties’ en de realisatie hiervan voor wat betreft alle doelgroepen, met als doel het maximeren van de actie-inkomsten. In dat kader ondersteun je pro actief nieuwe en eigen initiatieven waar het publiek aan kan deelnemen.
Jouw verantwoordelijkheden:
Jij bent verantwoordelijk voor het coördineren, het begeleiden en het actief mobiliseren van mensen en bedrijven om in actie te komen voor War Child met als doel inkomsten te verhogen. Je begeleidt en promoot acties van derden zodat het financiële resultaat wordt vergroot. De selectie van de acties die de Acties Coördinator coördineert vindt plaats in nauw overleg met de leidinggevende en de Fondsenwerver Actie Acquisitie, de laatste coördineert de complexere acties.
Jouw profiel:
Je hebt HBO werk- en denkniveau (e.d. Marketing/ Commerciële Bedrijfskunde). Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met fondsenwerving via acties door derden. Je hebt zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands. Je bent vaardig in het onderhouden van (externe) contacten op diverse niveaus. Je beschikt over conceptueel denkvermogen voor het vertalen van ontwikkelingen in concrete beleidsvoorstellen. Je bent analytisch en kan uitstekend plannen en organiseren. Je bent slagvaardig en creatief om met behulp van de beschikbare middelen en mensen doelen te bereiken.
De organisatie:
War Child is een jonge, dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op het behalen van resultaten tegen lage kosten. War Child besteedt zoveel mogelijk budget aan het helpen van oorlogskinderen en doet er daarom alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Om die reden liggen de War Child salarissen beneden de marktstandaard. Vanaf september 2013 is het kantoor gevestigd in de Amsterdamse wijk de Watergraafsmeer.
Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen? Stuur dan uiterlijk 10 maart 2014 je CV en een korte motivatie naar jobs@warchild.nl en vermeld Acties Coördinator in het onderwerp en waar je de vacature hebt gevonden.
Is dit niet jouw droombaan? Steun War Child door deze vacature met je netwerk te delen!
Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures.