Header

Marketeer doelgroep 50+

Oxfam Novib zoekt een enthousiaste Marketeer die wil meewerken aan een rechtvaardige wereld zonder armoede.
Wereldwijd strijden mensen voor hun rechten en voor een menswaardig bestaan. Oxfam Novib steunt hen daarbij. Wij financieren projecten, werven fondsen, lobbyen en voeren campagne om onrecht en armoede aan te pakken. Dit doen we niet alleen, maar samen met burgers, organisaties, bedrijven en overheden. Wij zijn lid van Oxfam International, een groep van zeventien ontwikkelingsorganisaties over de hele wereld.
Marketeer doelgroep 50+
32 uur per week


De afdeling Marketing & Fondsenwerving zorgt voor inkomsten om onze projecten te financieren. Hierin zijn we al jaren succesvol. Via diverse kanalen, waaronder telemarketing, straatwerving, direct mail en online, hebben wij bijna 400.000 donateurs aan ons weten te binden. Wij zijn op zoek naar een gedreven marketeer die de aantrekkelijkheid van ons aanbod voor de 50+ donateur nog verder kan vergroten.

De functie
·         Je bent verantwoordelijk voor het behoud van een (grote) groep donateurs die met een aantal specifieke proposities al jaren aan ons verbonden is.
·         Je activeert deze (grote) groep met een crossmediale aanpak.
·         Je bouwt de relatie verder uit en vergroot de resultaten via de door de doelgroep  gewenste kanalen.
·         Je monitort de opbrengsten en kosten van je portefeuille en doet voorstellen voor bijsturing;
·         Je stelt budgetten op ten behoeve van je marketingactiviteiten en bewaakt deze.

Functie-eisen
·         Je bent een allround marketeer met kennis van crossmediale inzet en beschikt over een HBO/WO denk- en werkniveau;
·         Je hebt bij voorkeur kennis en werkervaring, maar in elk geval aantoonbare affiniteit met de doelgroep van boven de 50 jaar;
·         Je bent ondernemend en ziet veel mogelijkheden om de inkomsten binnen deze groep te behouden en vergroten
·         Je hebt financieel en budgettair inzicht;
·         Je bent een teamworker met uitstekende communicatieve vaardigheden;
·         En natuurlijk sta je achter het werk van Oxfam Novib.

Wij bieden
Een minimumsalaris van € 2906,- en een maximumsalaris van € 4.472,- per maand op basis van 36 uur. Wij bieden een jaarcontract met mogelijkheid van verlenging.

Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 3 maart 2014 je sollicitatiebrief voorzien van je CV en onder vermelding van vacaturenummer 5-4492 naar jobs@oxfamnovib.nl ter attentie van Nathalie Schouten (HR-adviseur).