Header

Producer Fondsenwervende Evenementen

Voor 32-40 uur per week.
Jij:
Jij bent een kei in plannen en organiseren. Je hebt altijd het overzicht. Jij bent een doener, een multitasker en je hebt commercieel inzicht. Jij weet als geen ander hoe je een fondsenwervend project of evenement moet realiseren! Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Fondsenwerving (M&F), team Acties en Vrijwilligers en ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Acties en Vrijwilligers. De afdeling M&F draagt via fondsenwerving zorg voor het binnenhalen van de benodigde middelen van War Child uit de Nederlandse en internationale markt. Een goede verhouding van fondsen uit verschillende doelgroepen en geografische gebieden is van groot strategisch belang voor War Child om de onafhankelijke positie te kunnen behouden. Daarnaast zorgt M&F voor het positioneren (bv imago- en naamsbekendheid) van de organisatie in de Nederlandse en internationale markt.
Jouw uitdaging:
Jij realiseert fondsenwervende projecten en evenementen voor verschillende doelgroepen van War Child. Je doet dit in de rol van projectleider, projectmedewerker en/of coördinator.
Jouw verantwoordelijkheden:
Je bent uitvoerend verantwoordelijk voor het tot stand brengen van fondsenwervende projecten en evenementen. Je vertaalt het projectplan naar een concreet werkplan en je bent producent van het project of evenement en levert daartoe briefings, planningen, call sheets en draaiboeken op. Indien nodig stuur je een projectteam aan en controleer je de voortgang van het project met betrekking tot tijd, budget en kwaliteit en zorgt dat eventuele knelpunten opgelost worden. Je evalueert gerealiseerde projecten en evenementen, en stelt indien nodig verbeteringen voor ten behoeve van toekomstige projecten en evenementen.
Jouw profiel:
Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare ervaring met het organiseren van, bij voorkeur fondsenwervende, projecten en evenementen. Je hebt zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands. Je bent vaardig in het onderhouden van (externe) contacten op diverse niveaus. Je beschikt over plan- en organisatievermogen en projectmanagementvaardigheden. Je hebt commerciële kijk op zaken, een doeners mentaliteit en lef.
De organisatie:
War Child is een jonge, dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op het behalen van resultaten tegen lage kosten. War Child besteedt zoveel mogelijk budget aan het helpen van oorlogskinderen en doet er daarom alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Om die reden liggen de War Child salarissen beneden de marktstandaard. Vanaf september 2013 is het kantoor gevestigd in de Amsterdamse wijk Watergraafsmeer.
Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen? Stuur dan uiterlijk 16 maart 2014 je CV en een korte motivatie naar jobs@warchild.nl en vermeld Producer Fondsenwervende Evenementen in het onderwerp.
Is dit niet jouw droombaan? Steun War Child door deze vacature met je netwerk te delen!
Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures.